Fettreducering med Omorphia 20

Fettreducering med Omorphia är en icke-kirurgisk och smärtfri fettreducering med fem olika tekniker. Metoden går ut på att man ödelägger fettcellerna genom ultraljudskavitation. Kavitationsteknik innebär att ultraljudet får fettcellerna att börja vibrera så snabbt att vakuumbubblor bildas i cellen. Till följd av detta ”sprängs” fettcellernas ytterhölje, membranet, och fettet hamnar utanför cellerna. Fettsyrorna plockas upp av lymfsystemet som transporterar fettet vidare till blodbanan där det kan förbrännas av kroppens naturliga funktioner.

Vid en behandling appliceras ultraljudsgéle på behandlingsområdet. Med kavitationshandtaget sugs fettvävnaden upp i en kopp där fettcellerna utsätts för ultraljudskavitation via två sonder, denna process tar ca 20 minuter. Därefter använder man ett efterbehandlingshandtag som arbetar med fyra olika tekniker: mekanisk massage, vakuummassage, radiofrekvens och infrarött ljus. Radiofrekvens och infrarött ljus mjukar upp bindväven och förbättrar cirkulationen i området, liksom verkar hudföryngrande.

Med fem olika beprövade tekniker är Omorphia 20 ett komplett fettreduceringssystem.

Fettreducera

  • Midjans omfång
  • Stuss
  • Ben och lår
  • Dubbelhaka
  • Gäddhäng

Populäraste områden att behandla är framförallt svåra fettdepåer efter graviditet, hormonförändringar och stress. Vad avser midjans omfång kan man uppnå resultat med en minskning med upp till 20 cm. Stuss och lår är även de områden som är lättillgängliga med Omorphia 20. Med efterbehandlingshandtaget kan man även behandla dubbelhaka och gäddhäng.

Tänk på!

Fettsyror och triglycerider som befinner sig i blodbanan kan antingen förbrännas eller lagras i andra fettceller någon annanstans i kroppen. Om de lagras eller förbränns beror på hormonet insulin. Därför vill vi att personer såväl före som efter behandling ska hålla sig borta från snabba kolhydrater som höjer det fettlagrande hormonet insulin i blodet. Kombinera gärna behandlingen med lättare motion för optimala resultat. Metoden är ingen viktminskningsmetod utan en punktbehandling för fettdepåer.