Hem » Blogg » 3 fakta om DNA-serum

3 fakta om DNA-serum

5 fakta om dna serum solution by DNA

3 fakta om DNA-serum

Genom att analysera ett DNA-prov kan man se vad just din hy behöver och helt anpassa ett DNA-serum efter din hud och dess behov. Men hur går man egentligen tillväga och vilka markörer tittar man på? Här är en snabbguide på den nya generationens hudvård.

När hudterapeuten gör en hudanalys  delas huden in i olika hudtyper – normal, torr, fet eller blandhy. Detta är något vi föds med och inget man kan ändra på. Ytterligare en kategori som brukar nämnas är känslig hud. Vi talar även om olika hudproblem såsom akne, rodnad, rynkor, slapp hud och pigmentfläckar.

Med hjälp av en Solution by DNA-analys kan vi nu med precision förstå hudens genetiska styrkor och svagheter.

Steg 1 – ditt saliv analyseras

Du går till en klinik eller salong och lämnar ett salivtest. Därefter skickas testet till vårt laboratorium för analys, där hudens genetiska styrkor och svagheter utförligt beskrivs.

Steg 2 – en DNA rapport skapas

Ett mjukvarubaserat system extraherar data ur din DNA-analys och utför en exakt beräkning av just ditt serums koncentration och ingredienser. Du får ett personligt inlogg och kan på så sätt se just din rapport. Rapporten visar på serumets INCI sammansättning.

Steg 3 – DNA-serum levereras

Ditt serum är 100% skräddarsytt efter ditt unika DNA och har liten eller ingen effekt på någon annans hud. Du får ditt serum levererat i en specialdesignad förpackning  som levereras till salong/klinik för dig att sedan hämta ut.

Genom detta kan vi nu på DNA-nivå förstå varför huden åldras och till och med varför den åldras olika hos olika individer.

 Läs mer om Solution by DNA här

Publicerat 04 Dec 2017 av Annamaria Bruschi

Välkommen till Victus Clinic. Här väljer du Klinik eller Konsument.

Boka demo

Boka en fri demo med våra kundutbildare