Hem » Blogg » Anitha Schulman berättar om sin Omorphia behandling

Anitha Schulman berättar om sin Omorphia behandling

anita shulman omorphia före och efter bilder

Anitha Schulman berättar om sin Omorphia behandling

För en tid sedan gjorde Anitha Schulman en Omorphia behandling för att dra ihop lös hud runt naveln samt markera höfterna lite. resultatet ser du på hennes före och efterbilder. Då har hon fortfarande halva kuren kvar.

För en tid sedan gjorde jag en Omorphia 20 behandling. Behandlingen i sig är en form av kroppsskulptering som kan användas i olika syften, exempelvis för att ta bort celluliter och fettdepåer. I mitt fall handlade det om att dra ihop lös hud runt naveln och få lite markerade höfter. Jag vet inte vad som hände efter man fått barn höfterna blir liksom mindre tydliga även om de finns där. Efter skilsmässan så gick jag ner mina sista trivselkilon men då blev den där lilla ”bullen” ovanför kejsarsnittet tydligare. Alla är ju olika när det kommer till kropp men jag vill iaf inte att den ska vara så ”tydlig”. Kanske är detta resultatet av någon slags 40-års kris paniken, hursomhelst så funkar behandlingen bra, skriver Anitha på sin blogg.

anitha före efter omorphia

Resultat efter 5 behandlingar – Efterbild till vänster & Förebild till höger 

Läs hela blogginlägget här

För dig som inte vet så mycket om Omorphia 20

Denna kombination av behandlingstekniker ger en smärtfri och riskfri bodyshaping utan kirurgiska ingrepp. Det är en estetisk kroppsskulptering med säker kavitationsteknik. Ultraljudspulserna passerar bara de vävnader (hud och fett) man vill komma åt och behandla. Den risk som vissa anser finnas med traditionell kavitation, och som medfört att tekniken och behandlingsmetoden ifrågasatts i vissa länder, har härigenom minimerats med Omorphia 20. När fettcellerna väl sprängts sönder av ultraljudet smälts fettpartiklarna med Omorphias andra handtag och tekniker.

Läs mer om Omorphia här

 

Publicerat 22 Dec 2017 av

Välkommen till Victus Clinic. Här väljer du Klinik eller Konsument.

Boka demo

Boka en fri demo med våra kundutbildare