Dioxium – maskinen med de gyllene våglängderna

dioxium, youlaserMT, victus clinic

Dioxium Advanced (YouLaser MT) är den första och enda kombinerade GaAs- och CO2- lasern som kan kombineras antingen tillsammans eller var för sig. Med två olika lasertuber i en och samma maskin är behandlingsområdena många. Här är en guide om vår mest avancerade fraktionerade laser för hudstruktur.

Vad är GaAs-laser 1540 nm?

Dioxium har två olika lasrar i sig där den ena våglängden ligger på 1540 nm och är ett fast ämne av gallium arsenid. GaAS-laser 1540 nm jobbar på koagulation, vilket ökar kollagenet och spänsten i huden. Du kan välja  att enbart jobba med denna inställning om du vill göra en icke ablativ behandling, men det unika med Dioxium är just att de två väglängderna tillsammans förstärker effekten av varje enskild laser som därmed ger ett avsevärt förbättrat slutresultat.

CO2 laser 10600 nm – vad är det?

CO2 är en ablativ laser, vilket gör att den förångar upp till 80 % av vätskan i det översta hudlagret. Efter en behandling med CO2 är återhämtningstiden större och din hud kan flagna rejält. Denna laser jobbar främst på djupare akneärr eller rynkor men också vid borttagning och hudåkommor som vårtor, fibromer och födelsemärken.

Vad är fördelen med de olika lasrarna i samma behandling?

Fördelen med dessa två lasertuber är att när dem jobbar i symbios så riktar de två våglängderna in sig i samma puls. Detta gör att du kan jobba på fler problem i huden.  I denna behandlingsmetod får du med både hudstruktur och rynkor med förångningen i huden tackvare CO2-lasern, men även koagulationen och kollagenstimuleringen med hjälp av GaAs-lasern. Eftersom att 1540 nm även jobbar på koagulationen så blir återhämtningstiden kortare, och när du jobbar med de medicinska handtagen och skär i huden sker knappt någon blödning alls, vilket resulterar i en väldigt fin läkning utan ärr eller komplikationer.

Vill du veta mer om Dioxium Advanced eller komma i kontakt med någon av Victus hudterapeuter/säljare? Klicka här

 

Dioxium Advanced, YouLaser MT, laser, victus clinic,

Behandling av djupa rynkor med Dioxium Advanced

Hudterapeutens bästa tips:

Hudföryngring med laser
Vad finns det för estetiska behandlingar?

Om Victus?

Victus Medical Clinic är en av landets främsta leverantörer av högteknologisk estetisk apparatur för kliniker och salonger. Vi har arbetat med hälsa, friskvård, välmående och skönhet i över ett decennium.

08-564 619 30

Fråga Anette