Hem » Blogg » Emelie Walles

Emelie Walles

EMELIE-WALLES

Emelie Walles

Hej på Er!

Idag ska vi presentera EMELIE WALLES som är en SOCIAL MEDIA INFLUENCER som är bosatt i Malmö! Eftersom vi kommer att ha ett samarbete med henne framöver så kommer Ni se mer av henne här hos oss! Mycket trevligt!

Lite kort om Emelie: 

Emelie driver en av södra Sveriges största bloggar. 2017 blev Emelie krönt till inget mindre än ärofyllda Mrs. World Sweden & 2015 blev hon nominerad i Nordens största bloggpris i kategorin -Årets personliga blogg. Emelie representerade även Sverige i Paris bland 14 andra länder 2016 då hon blev utvald som en av de mest inflytelserika föräldrabloggaren i Sverige till detta stora event. Emelie gör en hel del modell jobb för samarbetspartners och 2016 kunde man bl.a. se henne i flera stora tidningar. Hon hörs ofta i radion och medverkar på stora event runt om i Sverige. Sedan en kort tid tillbaka kan man även följa Emelie på hennes Youtube kanal som växer ständigt varje dag.

Ni missade väl inte häromdagen då hon lyfte Solution by Victus?

Isåfall, se här!

Emelie hade även en egen webb tv-serie 2016 som hette Fredag med Emelie och sändes på 24 Malmö. Emelie älskar att resa och ni får väldigt ofta hänga med världen runt på olika destinationer både med och utan barn. Emelie har även en stor passion för skönhet och i sin kategori Beauty driver hon södra Sveriges största blogg.

Som sagt, Ni kommer se mer av Emelie här framöver!:) 

Ha en riktigt bra dag!

Publicerat 13 Jul 2017 av Victus Clinic

Välkommen till Victus Clinic. Här väljer du Klinik eller Konsument.

Boka demo

Boka en fri demo med våra kundutbildare