Hem » Blogg » Lindas Skönhet på Daisy Beauty skriver om Face ON

Lindas Skönhet på Daisy Beauty skriver om Face ON

lindas skönhet blogginlägg face on victus

Lindas Skönhet på Daisy Beauty skriver om Face ON

Jag tycker den är perfekt som nattmask – skriver Linda på sin blogg

Eftersom den är så lätt i konsistensen så blir det inte kladdigt på kudden. Jag gör som jag brukar när jag använder sleeping packs, kör hela min rutin lindas skönhet blogginlägg face on victussom vanligt och lägger Face on ovanpå alltihop. Eftersom den inte är så tjock och kladdig så funkar det mycket bra. Jag upplever huden som verkligt återfuktad och plumpad på morgonen efter jag använt den. Produkten känns ganska basic men den gör sitt jobb bra. Så är man ute efter en fuktmask som är smidig att sova med och som verkligen återfuktar bra så är den värd att kolla närmare på, skriver Linda på sin blogg.

Läs hela recensionen här

Publicerat 01 Dec 2017 av

Välkommen till Victus Clinic. Här väljer du Klinik eller Konsument.

Boka demo

Boka en fri demo med våra kundutbildare