Hem » Blogg » Välkommen Annamaria!

Välkommen Annamaria!

annamaria

Välkommen Annamaria!

Idag har vi den stora äran att hälsa vår nya hudterapeut Annamaria välkommen till oss på Victus. Annamaria presenterar sig själv på följande vis:

Hej,

Mitt namn är Annamaria och jag är nyexaminerad hudterapeut från Gildaskolan i Stockholm och är nu Victus nya säljare och utbildare för den estetiska apparaturen samt Solutionserien. Innan jag skolade om mig till hudterapeut har jag hunnit med en hel del. Jag har bland annat pluggat i Italien, avverkat några restaurangjobb, jobbat med bilförsäkringar, varit platschef, skribent och reporter, industriarbetare samt även jobbat i butik där jag sålt hudvård och diverse skönhetsprodukter.

Eftersom att jag är väldigt social, önskar ett varierande jobb, samt brinner för resultatinriktad hudvård så var det en självklarhet för mig att söka jobb på Victus efter min utbildning. Inte nog med att jag nu jobbar med resultatinriktad hudvård, så ligger både apparaturen och produkterna också i framkant vad det gäller forskning och utveckling. Och man vill ju alltid vara först och ha det senaste 🙂 Och så älskar jag vår hudvårdsserie, har aldrig känt mig så pånyttfödd som jag gör efter att jag sovit med min nattkräm, All U Need från Solution.

Jag hoppas att ni fick en liten inblick i vem jag är som person och att vi kommer ha många givande möten framöver. Jag ska göra allt för att ni ska känna er trygga, glada och att ni ska ha den mest uppdaterade och bästa apparaturen i landet att erbjuda era kunder.

Ser fram emot att träffa er och tveka inte på att höra av er till mig på annamaria@victusclinic.se vid frågor eller funderingar.

Ha en fin dag!
Annamaria Bruschi

Publicerat 15 Aug 2017 av Victus Clinic

Välkommen till Victus Clinic. Här väljer du Klinik eller Konsument.

Boka demo

Boka en fri demo med våra kundutbildare