Hem » Om företaget

Om företaget

Affärsidé

Victus Medical Clinic levererar icke-kirurgisk estetisk apparatur till skönhetskliniker.Vi är måna om att estetiska behandlingar ska vara säkra och ge ett bra resultat för konsumenten.

Värderingar

Vi har en nära relation till våra kunder liksom till slutkundsmarknaden. Vi tror att skönhet kommer från varje individs insida och att behandlingar för yttre skönhet ska gå hand i hand med hälsa, kost och träning.

Företagshistoria

Victus Medical Group har sedan 10 år tillbaka varit verksam inom hälsa och välbefinnande, där arbete inom förebyggande åtgärder kring stressfaktorer på företag har varit i fokus. Med vårt individbaserade hälsokoncept, samt våra återhämtningsfåtöljer, har Victus hjälpt över 3000 företag i Sverige till en bättre hälsa. Victus Effect har utvecklats genom åren till att bli ett helhetskoncept, anpassat till individens specifika behov för en bättre hälsa. Individbaserad Friskvård, eller IBF, är ett treårsprogram där Victus kunder i samråd med våra hälsoutvecklare och läkare kartlägger, analyserar samt lägger upp en specifik handlingsplan för individen – allt för att föra över människor från den kostsamma kategorin ”riskgrupp” till den lönsamma kategorin ”friskgrupp”. Vårt mål är ökad lönsamhet och trivsel på företaget. www.victuseffect.se

Utvecklingen för Victus har aldrig stannat av. 2007 lanserades det nya affärsområdet Victus Clinic. Ett område som ligger nära ”inre skönhet”, hälsa och friskvård. Victus filosofi är baserad på en balans mellan inre och yttre skönhet. Genom hundratals levererade system till olika kliniker och salonger i Sverige har vi idag hjälpt tiotusentals människor i jakten på välbefinnandet. Vår nyckel till framgång är inget annat än vår närhet till våra kunder och vår självkritiska förmåga till att bli bättre. Vår medvetenhet om att vi inte är perfekta generar en större strävan att förbättras varje dag, något som genomsyrar hela vår organisation. Victus Medical Group AB har även estetiska utbildningar på olika högskolor och skolor runt om i riket.

Vårt koncept

Det är ett stort och svårt beslut att investera i estetiska utrustningar idag. Marknaden är en  djungel, alla har ”det bästa” och investeringar i estetisk apparatur är kostsamma. Den enormt snabba utvecklingen innebär också att utrustningen med dess teknik vi arbetar med idag föråldras snabbt och ersätts av effektivare och bättre lösningar. Med vårt hyrkoncept kommer man ifrån en dyr investering samtidigt som man alltid jobbar med den senaste tekniken. Läs om hela vårt koncept

Utbildning

  • Teoretisk utbildning av hudterapeut
  • Säljutbildning
  • Salongsrutiner
  • Produktutbildning, teori och praktik
  • Teoretiskt prov

Support

Vår hudterapeuter, sjuksköterskor och läkare finns alltid tillgängliga för att ge bästa möjlig support och svara på era frågor, allt från behandlingstekniker, till medicinska frågor.

Service

I vårt serviceavtal ingår service och reparation helt utan extra kostnader för våra kunder, vi har en 24h policy för att minska förlorade intäkter för vår kunder.

Marknadsstöd

  • Marknadsföringsmaterial till salong
  • Planering och genomförande av kundaktiviteter, t.ex. öppet hus, i storstadsregionerna

Välkommen till Victus Clinic. Här väljer du Klinik eller Konsument.

Boka demo

Boka en fri demo med våra kundutbildare