Hem » Pressarkiv

Pressarkiv

Aftonbladet testar Synergi+ och gillar behandlingen!

Veronica Larsson på Aftonbladet Mode & Skönhet har testat behandling med Synergi+ som en ”snabbfix inför partyt” och skriver bland annat följande:

Jag skiner och huden ser helt jämn ut. Min panna är högblank som en nyspolad skridskobana. På kvällen när jag kommer hem från jobbet tittar jag mig i spegeln. Min hy är flawless. Redo för fest. Synd att inte min kropp är det.

Och:

Min hy kändes extra ren, fin och uppstramad i upp till två veckor efter behandlingen, sedan avtog effekten. Vid en kur blir effekten långvarigare.

Publicerat 2018-09-13 10:46:37

Allt om bröllop tipsar om behandling med Synergi+

På allt om bröllop tipsar Mathilda Hedin Ekwall om hur härligt det kan vara att göra en behandling med Synergi+ inför sitt bröllop om man vill ha en snabb boost av huden. Hon har testat och skriver bland annat såhär om sin upplevelse:

För det första var det ju gudomligt att bara få lägga sig ner och bli ompysslad och bara vara för en stund. Varför gör man inte sådant oftare för sig själv är frågan? Sen hade jag en fantastisk hudterapeut vid namn Annamaria som var väldigt kunnig och förklarade noga för varje steg vad det var hon gjorde och vad det gjorde för nytta för huden vilket är ett stort plus. Gillar när folk förklarar vad som händer speciellt när det handlar om ens ansikte! Behandlingen i sig var helt smärtfri så är man rädd för att det ska göra ont eller vara obehagligt så kan man ta det lugnt.

Efter behandlingen var jag något rosig i ansiktet samt glansig, såg ut som jag hade smort in mig med olja. Men värre än så var det inte. För mig som inte har har några hudproblem och fortfarande rätt ung hy var skillnaden inte jättestor. Jag fick mer lyster i ansiktet och något ”fastare” hy men känslan däremot var det stor skillnad på. Kändes som att min hud helt plötsligt kunde andas igen. Dock blev jag lite torr på vissa partier några dagar senare men använde mig av en olja jag fick med mig från behnadlingen så det försvann snabbt! Så trots att det inte var någon extrem förändring i ansiktet så kan jag absolut rekommendera en behandling inför sommarens festligheter och bröllop!

Läs hela artikeln här

allt om bröllop, synergi, red carpet treatment, victus clinic, hudvård

Publicerat 2018-08-07 14:36:07

Wash it Off och Face Off i Daisy Beauty

Daisy Beauty har i sitt Mars/April nummer med en superfin recension av Wash it Off som får 4/5 i betyg, de skriver bland annat:

Jag tycker det är en väldigt bra rengöring och den löser min makeup fint trots att jag har både foundation ochpuder. På morgonen har jag använt den som enda rengöring. Min hud känns inte alls uttorkad eller stram efteråt. Den är mjuk och fin och känns riktigt ren och även återfuktad.

De tipsar även om vår populära peel-off mask Face Off.

Publicerat 2018-03-07 11:04:36

Keep the Moist i Älskade Östermalm och Underbara Kungsholmen

Älskade Östermalm och Underbara Kungsholmen rekommenderar Keep the Moist i sina sista nummer 2017!

Publicerat 2017-12-29 11:24:43

Stay Moist i Veckans NU!

I nummer 36 av Veckans Nu finns Stay Moist med i Veckans skönhetsfokus, där de uppmanar oss att inte vara en torris!

Publicerat 2017-12-06 10:39:17

Face the Sun gästspelar i Daisy Beauty

I september/oktober numret av Daisy Beauty finns en sammanställning av olika solskydd där Face the Sun har tagit plats.

Publicerat 2017-10-17 10:51:51

Face On i Veckans Nu

I nummer 7 av Veckans Nu har Face On smugit sig in i Veckans skönhetsfocus, det gillar vi!

Publicerat 2017-09-04 10:38:57

Damernas Värld: Banbrytande DNA-serum

I sitt nummer 4 har Damernas Värld uppmärksammat Solution by DNA:

Publicerat 2017-05-03 10:23:36

Aftonbladet söndag

I förra numret av Aftonbladet söndag var det artiklar om både Cellox 20 och Omorphia 20! Stort tack till både Anette och Carolin som hjälpt till att behandla 🙂 Alltid kul när media är nöjda med våra systems behandlingar!

Klicka på bilderna för att se dem stora.

Publicerat 2017-03-23 10:10:46

Wash it Off - Årets rengöring!

Vi är mycket stolta att Skönhetsredaktörerna.se på Aftonbladet i sin oscarsutdelning för bästa hudvård 2016 utsåg Wash it Off till bästa rengöring!

arets-rengoring-skonhetsredaktorerna

Publicerat 2017-03-13 11:40:47

Välkommen till Victus Clinic. Här väljer du Klinik eller Konsument.

Boka demo

Boka en fri demo med våra kundutbildare