Hem » Victus Re:MAKE

Victus Re:MAKE

Nominera en vardagshjälte som förtjänar att bli bortskämd!

Vår omtanke till den med behov som inte har resurserna.

 

Victus Re:makeUnder 2017 hade vi en lyckad tävling där ni fick nominera en person som ni tyckte förtjänade att bli lite ompysslad och få lyxig egentid. Vi vill såklart kicka igång det nya året med en ny Re:MAKE Tävling. Känner du någon som länge har besvärats och mått dåligt på grund av sin hy? Nu har du chansen att nominera den person du tycker förtjänar en Re:MAKE för sin hud. Oavsett om det är din mamma, ditt syskon, din arbetskollega, din bästa vän, eller varför inte dig själv!

Vi efterlyser en en vardagshjälte som förtjänar att bli lite omhändertagen på bästa möjliga sätt. En person som länge har besvärats av en hud med problem. Vi vill ge den här personen chansen att ta del av Victus fantastiska hudvårdsserie, syror och apparaturer.

Med våra estetiska icke kirurgiska behandlingar kan vi reducera pigment, ärr samt göra hudföryngrings behandlingar. Priset anpassas efter vinnarens behov och önskemål. Var noga med vem du väljer att nominera och lämna en ordentlig motivering till varför just hen ska vinna!


Gör så här:

  1. Motivera varför just “hen” är värd att vinna denna “Re:MAKE”
  2. Maila din motivering direkt till oss på info@victusmedical.se. Psst, inte på Facebook, utan direkt till oss!
  3. Gilla oss på Facebook och tagga den person som du tycker är en värdig vinnare

Nu är du med och har nominerat just din person till ”Re:MAKE” hos Victus Medical Group. Tävlingen avslutas den 26/3 och presenteras på Facebook kort därefter. 

Lycka till och hoppas din vardagshjälte vinner!


Victus Medical Group arbetar endast med icke kirurgiska ingrepp, behandlingarna klassas som quickfix med minimala återhämtningstider samt risker. Vi har olika typer av lasrar men även Victus kosmetiska produkter samt olika typer av hyaluronsyra baserade fillers. Våra behandlingar kan med fördel genomföras under en lunchtimme exempelvis, alltså krävs minimal tid. Vi strävar efter att alltid framhäva personens absolut bästa.

Välkommen till Victus Clinic. Här väljer du Klinik eller Konsument.

Boka demo

Boka en fri demo med våra kundutbildare