MASTER of APTOS

Det är ungefär 7 månader sedan vi började tvingas leva under väldigt speciella förhållanden. Sedan dess har Aptos genomfört mer än hundra webbseminarier och utbildningar online för mer än 10 tusen läkare över hela världen. Undervisning om separata produkter, metoder, zoner och tillvägagångssätt har varit intressant, men för att omvandla utbildning till systematisk kunskap har de valt ett annat tillvägagångssätt. Med detta i åtanke utformade deras vetenskaps- och utbildningsenhet en särskild undervisningsmetod.

Aptos är stolta över att lansera ett unikt utbildningsinitiativ, en serie av omfattande trådlyftutbildningar – Master of Aptos. Denna kurs kommer att leverera en fullmatad metodik för Aptos-teknik. Masterclass kommer att presenteras av Aptos uppfinnare, experter och globala opinionsbildare.

Från och med den 12 november till den 3 december kommer de att hålla 4 oberoende utbildningskurser (8 timmars studietid) för övre, mellersta och nedre ansiktet, följt av en omfattande studie av näslyft med trådar. Varje utbildningstillfälle öppnas med en mästarklass i anatomi som hålls av professor Sebastian Cotofana (USA), följt av Dr. George Sulamanidze och Dr. Albina Kajaia. Inom ramen för 2 timmars utbildning presenteras två uppsättningar av kombinationer med teori respektive praktisk demonstration. Efter dessa 3 kurser kommer mästarklassen i näslyft att presenteras av Dr. Marlen och Dr. Konstantin Sulamanidzes med Dr. Yves Saban (Frankrike).

Efter varje utbildningstillfälle kommer alla deltagare erbjudas ett specialpris på de presenterade produkterna. På grund av dessa exceptionella förhållanden är antalet platser begränsat. Vänligen anmäl er på länken nedan senast 9 november. Platser tilldelas enligt principen först till kvarn.

Observera att i allmänhet gäller detta endast certifierade Aptos-läkare, men eftersom vi är i en lanseringsfas i Sverige kan läkare härifrån också delta i utbildningen. Titeln Master of Aptos kan dock endast erhållas av certifierade Aptos-läkare, men närvarocertifikat och rabatter kommer att finnas tillgängliga för Sverige.

Datum: 12, 19, 26 november & 3 december
Tid: 14:00 – 16.00
Plats: Online
Pris: Kostnadsfritt
Registrering: aptos.global/course/689/master-of-aptos

Aptos