Behandling av celluliter med Omorphia 20

Cellulitreducering med Omorphia är en icke-kirurgisk metod som ödelägger fettceller liksom förbättrar cirkulation och elasticitet i det behandlade området. Hela behandlingen tar 40 minuter varav 20 minuter är kavitation och 20 minuter efterbehandling.

Ultraljudsgelé appliceras på området som ska behandlas. Gelen optimerar kontaktytan mellan ultrljudsplattorna och huden samt hjälper till att transportera ljudvågorna genom huden. Handtaget som används har ett vakuum som suger in vävnaden i en kupa och ultraljudspulserna påverkar då endast den vävnaden som finns i handtaget och påverkar på så vis inte andra organ.

Kavitationsteknik innebär att ultraljudet får fettcellerna att vibrera så snabbt att vakuumbubblor bildas i cellen. Till följd av detta ”sprängs” fettcellernas ytterhölje, membranet, och fettet hamnar utanför cellerna. Där kan fettet dels brytas ner på plats till snabb tillgänglig energi, som då tas upp i blodet eller också transporteras med lymfvägarna där de antingen förbränns eller lagras i andra fettceller någon annanstans i kroppen. Om de lagras eller förbränns beror på hormonet insulin. Därför vill vi att personer såväl före som efter behandling ska hålla sig borta från snabba kolhydrater som höjer det fettlagrande hormonet insulin i blodet

OMRÅDEN SOM VI KAN BEHANDLA:

  • Reduktion av celluliter
  • Dubbelhaka, gäddhäng och lovehandles
  • Tar bort besvärande fettdepåer
  • Stramar upp överflödig hud

ANDRA POSITIVA EFFEKTER FRÅN RADIOFREKVENS

  • Lindrar muskel och ledvärk
  • Minskar porer och ökar lyster i ansiktet

BEHANDLA CELLULITER MED OMORPHIA
Celluliter är inget annat än ytlig fettvävnad och har en tätare bindväv än ”vanligt” fett. Därför börjar vi en cellulitbehandling med efterbehandlings handtaget för att öka blodcirkulationen i den förtätade bindväven, därefter behandlas området med kavitation som vanligt, sedan efterbehandling igen.