Fraktionerade lasrar

FRAXEL

Den första icke-ablativa fraktionerade hudföryngringsbehandlingen

NYHET KOMMER INOM KORT!

Vi uppdaterar just nu vår produktportfölj med de senaste systemen, håll utkik!

RADIOFREKVENS

THERMAGE FLX

Den senaste innovationen från pionjärerna inom icke-invasiv huduppstramning

hifu-teknik

MICROSON HIFU

Icke-invasivt estetiskt behandlingssystem som arbetar med högintensivt fokuserat ultraljud

Kliniker med Microson

plasma-teknik

ACCOR LF+

Första lågfrekventa plasmapennan för effektiva icke-kirurgiska behandlingar.

Kliniker med Accor LF+

FAKTA OM HUDFÖRYNGRING

Huden är vårt största organ och skyddar oss mot yttre faktorer och dagliga påfrestningar. Men med tiden slits huden ut, elasticiteten släpper och rynkor och fina linjer börjar träda fram. Huden kan åldras i förtid och många kan känna att man ser äldre ut än vad man är. Med åldern försämras produktionen av kollagen och elastin och dessa fiberproteiner kan därför behöva en extra push för att hålla igång.

Kollagen finns i hela kroppen och behövs för att bland annat huden ska kunna bibehålla sin spänst. Med hjälp av metoder som IPL (intense pulsed light) och radiofrekvens kan vi idag skapa ny kollagen till huden. Dessa metoder förmedlar värme till huden som aktiverar fibroblaster som i sin tur stimulerar till nybildning av kollagen.

Genom att ta bort gammal hud och låta ny frisk vävnad växa fram kan huden återfå sin spänst och rynkorna minimeras. Effektiva metoder så som microneedling samt fraktionerad laser använder kroppens egen läkningsprocess för att stimulera kollagenet i huden. Processen är helt naturlig och görs genom att skapa mikroskopiska gångar i huden med kort återhämtningstid.

    ÄR DU INTRESSERAD?

    Vi tar mer än gärna fram information, bokar en demonstration eller skickar en offert till dig

    Jag driver en salong/klinik och vill ha en gratis demo av denna produktJag driver salong/klinik och vill ha en offert på denna produktJag funderar på att starta salong/klinik och vill veta mer om produktenJag driver salong/klinik och vill boka ett videomöte