CELLOX 20

Sveriges mest sålda IPL-plattform för hårborttagning

CLARITY II

Mångsidig och kraftfull laserplattform med dubbla våglängder, temperaturavkänning och IntelliTrak

DIOXIUM ADVANCED

Dioxium kombinerar de två gyllene våglängderna 10600 nm och 1540 nm

DUETTO MT EVO

Världens första kombinerade Nd:YAG- och alexandritlaser för hårborttagning

FRAXIUM 1550 FUSION

Fraktionerad erbiumbaserad laser med en intelligent programvara

THUNDER MT

Marknadens snabbaste och mest kraftfulla hårborttagningssystem

YTLIGA KÄRL

Vi har mängder med kärl i huden. Oftast är de så tunna att de knappt syns. Vid mycket sol, vind och kyla kan de bli mer framträdande. Hur pass framträdande kärl man har beror även på ärftliga faktorer. Dessa kärl brukar kallas cuperoser eller spiders.

Kärlreducering är mycket effektivt både för behandling av ytliga kärl med även för att minska symptom vid rosacea. Effektiva metoder för att reducera ytliga kärl är IPL och laser. Ljuset från IPL och laser absorberas i blodet med hjälp av hemoglobinet och kärlet börjar därefter att koaguleras och dra ihop sig. Resultatet av denna process blir mindre ytliga kärl.

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR OM KÄRLREDUCERING

Hur går kärlreducering till?

Det röda pigmentet i blodkärlet absorberar ljuset från källan och värme bildas som gör att blodet koagulerar och kärlet drar ihop sig.

Kan alla kärl behandlas?

Bäst fungerar kärlreducering i ansiktet. På benen kan man behandla kärl som är tunna, dvs mindre än ca 0,5 mm i diameter. För kärl med större diameter krävs det injektionsbehandling.

Hur lång tid tar en behandling?

Att behandla ett fåtal kärl tar mindre än en minut.

Hur många behandlingar krävs?

2-3 behandlingar med 3-4 veckors intervall brukar räcka, men det är mycket individuellt. Det beror på storlek, utbredning och djup på kärlet.

Vad sker med kärlet efter behandlingen?

Vid kärlreducering kan det uppstå en rodnad runt området som behandlats. Ibland drar kärlet ihop sig på en gång, men i de flesta fall märker man skillnaden efter 2:a behandlingen. Det beror på storleken på kärlet. I enstaka fall kan det uppstå små blåsor, som försvinner inom en vecka.

    ÄR DU INTRESSERAD?

    Vi tar mer än gärna fram information, bokar en demonstration eller skickar en offert till dig

    Jag driver en salong/klinik och vill ha en gratis demo av denna produktJag driver salong/klinik och vill ha en offert på denna produktJag funderar på att starta salong/klinik och vill veta mer om produktenJag driver salong/klinik och vill boka ett videomöte