5 snabba med Victus hudterapeut

hårreducering, laserbehandling, diodus808, diodlaser, victus clinic, hudterapeut

Felicia som biologiskt föddes som man, men i ett tidigt skede i livet självidentifierade sig som en kvinna har sedan en tid tillbaka ingått ett samarbete med Victus för att reducera generande hårväxt i ansiktet med Diodus808. Vad kostar en behandling och hur lång tid tar det innan du kan se resultat? Läs hela intervjun där Felicia ställer 5 snabba frågor till Victus hudterapeut Anette. 

Hur lång tid tar det innan du kan se resultat?

Du har olika växtfaser, vilket är anledningen till att du måste göra mellan sex till åtta behandlingar ungefär var sjätte vecka innan du är hårfri. En laserbehandling reducerar cirka femton till tjugo procent av håret som är i rätt växtfas vid behandlingstillfället vilket gör att du kan se en skillnad redan efter din första behandlingen.

Hur mycket kostar en behandling med Diodus808?

Kostnaden kan skilja en del beroende på hur stort område som ska behandlas. Vill du behandla mindre områden som exempelvis haka och överläpp kan du räkna med en kostnad på cirka tusen kronor, men ska du göra en behandling på hela ben eller rygg får du räkna med cirka fyra tusen kronor per behandling.

Kan jag få biverkningar eller utslag efter en laserbehandling?

Hudterapeuten gör alltid en ordentlig konsultation innan man påbörjar en behandling, detta för att utesluta kontraindikationer som gör att du inte kan utför behandlingen. Du kan efter behandling uppleva en värmekänsla och lite rodnad i huden, detta är inget farligt och något som lägger sig efter några timmar.

Får man vistas i solen/sola solarium under behandlingstiden?

Generellt säger man att du ska avstå från sol fyra veckor innan behandling och fyra veckor efter en behandling . Anledningen till detta är att huden ska vara så lik din egen hudton som möjligt, då det är lättare att få brännskador om du gör behandling på en mörk hud. Och rekommendationen för att undvika solexponering fyra veckor efter behandling är med anledning av att huden är känsligare för solljus, vilket gör att du lättare kan få pigmenteringar. Och detta vill du såklart undvika.

Vad skiljer en behandling med Diodus 808 mot en annan laserbehandling?

Diodus våglängd som är på på 808 nanometer är optimal för hårreducering, med en effekt att ge effektiva resultat. Diodus har dessutom en svepande teknik och på grund av ett utvecklat kylsystem ger den även en mer säker behandling som är så gott som smärtfri.

dioduus808, erbiumlaser, laserbehandling, victus clinicFelicia Hammar innan påbörjad behandling och resultat efter 2 behandlingar

__________________________________________________________________________________________

Läs även:

Transsexuella Felicia får laserbehandling för generande hårväxt

Om Victus

Victus Medical Group är en av landets främsta leverantörer av högteknologisk estetisk apparatur, marknadsledande trådlyft och innovativ hudvård för kliniker och salonger. Vi har arbetat med hälsa, friskvård, välmående och skönhet i över ett och ett halvt decennium.

08-564 619 30