Nu lanseras A|C|C|O|R LF+

Accor LF+

Detta är den ursprungliga plasmapennan som är betrodd av tusentals utövare runt hela världen. Trygg och säker med beprövat och dokumenterat resultat sedan 2013. Kombinationen av plasma- och LF-teknologi gör för närvarande plasmapennan unik världen över.

Den första plasmapennan med lågfrekvensteknologi

Accor cosmetic corrector är den första plasmapennan med lågfrekvensteknologi som ger snabbare och mer långsiktiga resultat. Icke-kirurgiskt och effektivt fortsätter plasmapennan att ge resultat efter utförd behandling.

Ansiktslyft utan kirurgi

En joniserad elektrisk ljusbåge verkar på hudytan via pennspetsen utan direktkontakt med huden. Plasmabågen förångar huden snabbt och koncentrerat och stramar därmed åt de behandlande områdena. Effekten syns direkt men plasman jobbar även långsiktigt genom att gå ner på djupet i dermis och aktivera celldelning av fibroblaster. Detta leder till nybildningen av kollagen som resulterar i fortsatt åtstramning av huden.

Bekväm och smidig

Den brittiskt tillverkade plasmapennan är både lätt i vikt och har en smidig tysk design. För att göra pennan så hållbar och lätt som möjligt har ACCOR valt att arbeta med fiberglas. Pennan får t.o.m. plats i din jackficka. För att öka bekvämligheten är den även sladdlös med kort laddningstid på 2 timmar.

Använd pennan för att ta bort pigmenteringar och fibrom på bara några sekunder. Du kan använda den vid tunnare och känsligare områden som till exempel under och över ögonlock, för att strama åt överflödig hud. Jobba på fina linjer, ärr, bristningar och även permanent makeup och mindre tatueringar. Listan är lång och möjligheterna oändliga med Accor cosmetic corrector.

En mild och smärtfri behandling som ger otroliga och permanenta resultat – omedelbart. På grund av fortsatt åtstramning efter behandlingen sker ytterligare stora förbättringar med tiden. Låg investerings- och behandlingskostnad för ökade intäkter till din verksamhet.

för salonger - läs mer om Accor lf+

FÖR KONSUMENTER - HITTA NÄRMSTA SALONG

kliniker

Om Victus

Victus Medical Group är en av landets främsta leverantörer av högteknologisk estetisk apparatur, marknadsledande trådlyft och innovativ hudvård för kliniker och salonger. Vi har arbetat med hälsa, friskvård, välmående och skönhet i över ett och ett halvt decennium.

08-564 619 30