Kemisk peeling – före och efter behandling

Hudterapeuten Emelie Magnusson har länge levt med en känslig hud och akneproblem. Med kemisk peeling har hon reducerat cirka sjuttio procent av sin akne. Här berättar Emelie själv om sin hud innan och efter behandling. 

Kan du berätta om dig själv

Sedan fyra år tillbaka driver jag min egen skönhetssalong TWINKLE som ligger i Söderhamn. Jag öppnade salongen samtidigt som jag utbildade mig till naturkosmetisk spa- och hudvårdsterapeut. Förutom hudvårdsterapeut är jag även en prisbelönad fransstylist, brynstylist, och lärare för en av Sveriges största fransstylistskolor Look by Linn – Sveriges skönhetsskola.

Kan du berätta om din hudproblem?

Jag har alltid haft en känslig hud och under en lång tid haft stora problem med akne, i områden kring munnen, tinningarna, på kinderna och i pannan. För några månader sedan bestämde jag mig för att göra en kemisk peeling  för att bli av med mina hudproblem. Vilket visade sig ge fantastiska resultat. Redan efter två penslingar kunde jag se en stor skillnad. I kombination med detta har jag även varit noga med att komplettera med bra hudvårdsprodukter, och sedan jag börjande använda produkter från Solution by Victus är min hud inte lika känslig längre.

Före och efterbilder på Emelie Magnusson. Resultat efter en och en halv månad. 

akne kemsik peeling hud victus clinic

Hur ser en daglig hudvårdsrutin ut för dig?

Jag startar alltid dagen med att rengöra mitt ansikte ordentlig. Jag börjar med Victus Wash it off, därefter applicerar jag ögonserumet For your eyes, och beroende på hur huden känns på morgonen så smörjer jag in mig med antingen Stay away eller Keep it calm. Avslutningsvis smörjer jag in ansiktet med solskyddsfaktor och Keep it Young.

På kvällen tvättar jag av mig med Deep wash och smörjer mig med samma produkter som på morgonen. Varannan dag eller vid behov lägger jag på All you need för att boozta huden ordentligt.

akne kemisk peeling hudproblemEmelie Magnusson – resultat efter kemisk peeling behandling. 

Har du någon favoritprodukt från Victus serien?

Min absoluta favorit måste jag säga är All you need från solution serien. Den hjälper min hud under stunder den inte vill samarbeta, som när oönskade blemmor och finnar dyker upp. Jag känner skillnad redan efter en natt. En riktig toppenprodukt som gör jobbet. Sen så gillar jag pirret den ger också!

Här kan du läsa mer om Emelies favoritprodukt All you need

Hur ser din hud ut idag?

Tack vare pensling med Victus PRO effektiva syror har idag två tredjedelar av min akne helt försvunnit, och huden blir bara bättre och bättre. Utöver detta har jag knappt några ärr kvar heller.

Här kan du klicka hem Emelies produkter
Wash it off
Deep wash
Serum
Keep it young

solution by victus

 

Om Victus?

Victus Medical Clinic är en av landets främsta leverantörer av högteknologisk estetisk apparatur för kliniker och salonger. Vi har arbetat med hälsa, friskvård, välmående och skönhet i över ett decennium.

08-564 619 30

Fråga Anette