Aptos trådlyft – det icke-kirurgiska ansiktslyftet

Trådlyft behandling

Har du länge velat lyfta exempelvis hängande kinder, ett trött ögonområde eller få volym i ditt ansikte – men vill inte lägga dig under kniven? Nu finns ett banbrytande alternativ: Aptos trådlyft. Detta är den ultimata behandlingen för dig som vill göra ett naturligt lyft som skapar ett föryngrat utseende utan att behöva varken operation eller återhämtningstid. Aptos är en revolutionerande, minimalt invasiv trådlyftsmetod som ger märkbara, naturliga resultat direkt efter behandling.

Vad är Aptos trådlyft – och varför sticker Aptos ut på marknaden?

Trådlyft är en icke-kirurgisk behandling som lyfter olika delar av ansiktet och kroppen med hjälp av specialdesignade trådar. Något som är unikt med just Aptos är att Aptos-trådar inte bara behandlar hängande hud, utan kan förbättra hudens textur och öka hudens elasticitet tack vare att de var först i världen med hyaluronsyra i flera av trådarna. Hyaluronsyran hjälper till att balansera hudens fuktbalans. Aptos trådar finns även som både permanent och absorberbar version och hållbarheten på Aptos trådlyft är cirka 1-5 år beroende på tråd.

Vad är fördelarna med att använda hyaluronsyra i Aptos-trådarna och vad gör den egentligen?

✅ Hyaluronsyra är en grundläggande stödkomponent i vår huds strukturella process
✅ Hyaluronsyra fyller intercellulära områden och skapar en perfekt miljö för hudceller
✅ Hyaluronsyra stimulerar produktionen av kollagen
✅ Hyaluronsyra ökar och bibehåller återfuktning av huden

Är Aptos trådlyft en säker behandling?

Ja, Aptos trådlyft är en väldigt säker behandling. Aptos-produkter uppfyller kraven i European Pharmacopoeia. Produkterna har CE-märkning, är FDA-godkända och produktionen är certifierad enligt ISO 13485 – vilket garanterar kvalitén under hela tillverkningsprocessen.

Eftersom det inte sker några snitt och endast en lokalbedövning används, anses behandlingen vara mindre komplicerad än en fullständig kirurgisk ansiktslyftning.

För trådlyft har ett strikt behandlingsprotokoll utvecklats, vilket innebär att septiska och antiseptiska standarder följs för minimalt invasiva ingrepp. Överensstämmelse med alla rekommendationer, många studier och trådens sammansättning garanterar minimering och förebyggande av eventuella komplikationer och oönskade konsekvenser från behandlingen.

Trådlyft påverkar de djupa lagren i huden, så behandlingen får endast utföras av Aptos-certifierade läkare med utmärkt kunskap om hud och subkutan anatomi.

Aptos-trådlyft får alltså endast utföras av licensierade läkare som genomgått särskild Aptos-utbildning.

Vad kostar en behandling med Aptos trådlyft och vilka indikationer finns?

Pris är individuellt och beror bland annat på vilka  trådar som används för just dina indikationer. Detta är något du och din läkare pratar om i samråd under konsultation och prisförslag.

Exempel på indikationer:
✅ Kinder
✅ Ansiktskonturer
✅ Marionettlinjer
✅ Nasolabialveck
✅ Bekymmersrynka (Glabella)
✅ Rynkor på överläpp
✅ Rynkor i panna
✅ Ögonbryn
✅ Nästipp
✅ Läppkonturer
✅ Dekolletage
✅ Hals

Vart ska man vända sig om man vill göra Aptos trådlyft?

Aptos trådlyft är fortfarande nytt på den svenska marknaden, dock finns det redan idag tillgängligt på flera kliniker runt om i Sverige. Via denna länk victusclinic.se/kliniker kan du söka efter din närmsta klinik som utför Aptos trådlyft. Kontakta en klinik direkt för mer information, konsultation och prisförslag.

Följ aptos.sverige för mer information

För att se före- och efterbilder, nya certifierade kliniker och mycket mer, följ @aptos.sverige på instagram.

För läkare - läs mer om aptos

Aptos

För konsumenter - Hitta närmsta klinik

kliniker

Om Victus

Victus Medical Group är en av landets främsta leverantörer av högteknologisk estetisk apparatur, marknadsledande trådlyft och innovativ hudvård för kliniker och salonger. Vi har arbetat med hälsa, friskvård, välmående och skönhet i över ett och ett halvt decennium.

08-564 619 30