Bli hårfri med Thunder MT

Nu när hösten är här och solen är på väg bort är det god tid för permanent hårborttagning. Detta för att solen ska undvikas och huden ska vara så blek som möjligt när man genomgår en behandling av hårborttagning. Permanent hårborttagning kan kännas som en lång procedur och man behöver flera tillfällen för att bli helt hårfri. Därför vill jag tipsa om Thunder MT.

Effektivitet är resultat

Den optimala behandlingen för att reducera hår ska gå snabbt och den ska vara effektiv. Det är exakt vad Thunder MT är vid behandling av hår. Maskinen använder sig av en mixad teknologi som gör den optimal vid hårreducering. Resultaten är fantastiska.

Snabb som blixten

Med en behandlingsyta på 30 cm2 går behandlingen nästan dubbelt så snabbt och den använder sig av en teknik som gör den mer effektiv. Eftersom den har flera inställningar går utförandet att skräddarsy och anpassa efter din hud- och hårtyp. Detta i sin tur minimerar smärta och risken för brännskador.  Även mörkare hudtyper kan effektivt behandlas då Thunder MT använder sig av en mixad teknologi som jobbar med två olika laservåglängder samtidigt eller var för sig.

Mer än bara hårborttagning

Eftersom Thunder MT använder sig av två olika laservåglängder är den även väldigt effektiv vid reducering av kärl och pigment. Då den kan mixa dessa våglängder garanteras ett bra resultat med färre behandlingstillfällen. Behandlingen blir även mindre smärtsam eftersom man får ett bra resultat med en lägre nivå av energi.

Klicka här om du vill hitta din närmaste salong eller klinik som erbjuder behandlingar med Thunder MT.

Om Victus?

Victus Medical Clinic är en av landets främsta leverantörer av högteknologisk estetisk apparatur för kliniker och salonger. Vi har arbetat med hälsa, friskvård, välmående och skönhet i över ett decennium.

08-564 619 30

Fråga Anette