Bloggerskan Trisiaa tycker att Solution produkterna funkar jätte bra

trista blogg omnämning

Återigen har våra produkter från Solution by Victus serien blivit omnämnda, denna gång av bloggerskan Trisiaa. I sin blogg skriver hon hur bra våra produkter har passat henne.

tristaa keep it calm wash it off

Produkterna har fungerat jättebra för mig! Rengöringen har jag dessutom kunna använda som ögon makeup borttagning, då den verkligen tar bort allt 🙂 Gillart! Dessutom är alla deras produkter Unisex vilket jag tycker är jättebra, skriver Trisiaa i sin blogg.

Produkterna hon har testat är vår populära rengöring Wash it Off och vårt lugnande serum Keep it Calm.

För dig som inte vet så mycket om våra produkter

Keep it Calm

Ett serum för den känsliga och reaktiva huden. Serumet är närande och har en lugnande effekt på den irriterade huden. Dessutom stimulerar det och skyddar hudens naturliga förnyelseprocess och fuktbalans samt motverkar de negativa effekterna av fria radikaler i huden.

Wash it Off

En bra basprodukt för den dagliga hudvården. Rengöringsgelen är mild och fuktgivande och har antibakteriella egenskaper som tar bort fett, smuts och makeup. Kan även användas till att tvätta bort ögonmakeup utan att skada den naturliga hudbarriären. Dessutom passar den lika bra till alla hudtyper.

Läs helaTrisiaas blogginlägg här

Om Victus?

Victus Medical Clinic är en av landets främsta leverantörer av högteknologisk estetisk apparatur för kliniker och salonger. Vi har arbetat med hälsa, friskvård, välmående och skönhet i över ett decennium.

08-564 619 30

Fråga Anette