Gästblogg – Clinic Divine väljer Victus

CLINIC DIVINE VÄLJER VICTUS SOM LEVERANTÖR AV SYSTEM FÖR HÅRBORTTAGNING

Företagets bakgrund

Clinic Divine började 2003 som Taras hudvård i ett rum på en frisörsalong i Stockholm. Idag har vi fem salonger och 15 anställda och är etablerade i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Allt började med att Tara efter gymnasiet flyttade till Los Angeles i USA, där hon upptäckte att amerikanerna hade upptäckt fördelarna med att gå till en salong för att bli av med kroppsbehåringen. Både vaxning och brasiliansk vaxning (intim-vaxning) var oerhört populärt i USA. Begreppet permanent hårborttagning fanns men var inte så utvecklat. Tekniken som fanns då var dålig, långsam och kostsam. Det sådde ett frö hos Tara  ”Det här borde fungera i Sverige”.  Tara utbildade sig till hudterapeut och flyttade tillbaka till Sverige, ett land hon inte bott i på fem år.

Det är inte värt att förlora ens en kund för att du snålat på kvalitet.

Företaget profilerade sig tidigt som experter inom hårborttagning och var bland de första som tog intim-vaxningen till Sverige. Efter att konkurrensen ökade förstod vi att det inte räcker med att vara först. Det gäller hela tiden att utveckla behandlingar, produkter och tjänster. Kunder är kräsna. De vill ha det bästa. Clinic Divine har fortsatt att lyckas genom att hela tiden hålla oss uppdaterade och inte tulla på kvaliteten på produkter och maskiner. Det är inte värt att förlora ens en kund för att du snålat på kvalitet. Rykten sprider sig fort, på både gott och ont.

Valet av hårborttagningssystem

Som pionjärer inom hårborttagning fick vi ofta frågan om vi inte hade permanent hårborttagning med laser? Vi förstod att vi snart behövde ta in en. Bara att undersöka marknaden för system för hårborttagning gjorde oss galna av det stora utbud som fanns och finns idag. Allt från billiga kinesiska märken till lasermaskiner i miljon-klassen som alla lovar samma sak. Var skulle vi börja?

Kunder ville ha effektivitet och snabbhet.

Den första maskinen vi tog in fungerade helt okej. Nackdelen var att den var långsam och inte särskilt effektiv på de hårtyper som låg i gråskalan för om det skulle försvinna permanent. Den tog alltför lång tid för att vara kostnadseffektiv. Fördelen var att den var billig. Men en billig maskin gick stick i stäv med vad företaget nu stod för. Och framförallt gick det emot vad våra kunder ville. De ville ha effektivitet och snabbhet. Vi fick fundera om.

Vi snappade upp ett tips av en bransch-kollega som hade fått in ett system från Victus, Cellox 20. Hon talade varmt om systemet och benämnde den som något nytt och revolutionerande. Intressant tyckte vi och bokade in ett möte med Amir på Victus.

Med både hängslen och livrem…

Redan vid första mötet kändes det som något som skilde sig från de möten vi hade varit på tidigare. Amir gav oss ett varmt bemötande och förklarade vad Cellox 20 var för något. Han visste precis vad han pratade om till skillnad från de traditionella säljare som vi mötts av tidigare som bara ville få ut ”bäst bäst bäst”. Här kände vi oss trygga. Trots att vi fick se mängder av före och efter bilder som verkade lovande så hade vi fortfarande inte sett resultatet själva. Vi kände oss säkra på att det här var seriöst men ville inte chansa. Med både hängslen och livrem gick vi helt enkelt till de kunder som bransch-kollegan hade haft och frågade om vi fick se på deras resultat. Efter det fanns det ingen återvändo.

Valet föll på Victus

Clinic Divine började med att köpa in en Cellox 20 för framförallt permanent hårborttagning till en av salongerna i Stockholm. Vi såg snart hur nöjda våra kunder blev. För att inte tala om terapeuterna som blev tagna av resultatet och även av hastigheten som Cellox 20 kunde arbeta i. En hel rygg som tidigare kunde ta flera timmar går nu på max 40 minuter. Idag finns Cellox 20 på flera av våra salonger. Det är inte bara viktigt att kunderna och terapeuterna är nöjda. För oss som driver företaget är det också viktigt att vi hela tiden är längst fram i utvecklingen och får reda på vad som händer på marknaden. Så tack Amir och Victus för ett bra samarbete!

Tara & Twana
Ägare av Clinic Divine

LÄS FLER BLOGGINLÄGG OM CELLOX 20:

Pigmenteringar

Pigmenteringar visas som bruna fläckar på huden. Huden består av flera olika [...]

Läs hela inlägget
Varför uppstår pigmentfläckar – fler orsaker än man tror

Nu när sommaren tyvärr börjar lida mot sitt slut och de kallare [...]

Läs hela inlägget
Sifo: Nästan varannan kvinna överväger att ta bort oönskad hårväxt permanent

Nära hälften av Sveriges kvinnor, 44 procent, har funderat på att ta [...]

Läs hela inlägget
Vilken är din hudtyp?

För att hitta rätt behandlingsmetod för dig när det kommer till hårreducering, [...]

Läs hela inlägget
Hudföryngring med IPL – hur går det till?

Det finns en mängd olika sätt att göra hudföryngring på, där en [...]

Läs hela inlägget
Gästblogg – Clinic Divine väljer Victus

Redan vid första mötet kändes det som något som skilde sig från [...]

Läs hela inlägget

För salonger - läs mer om CELLOX 20

För konsumenter - hitta närmsta salong

kliniker

Om Victus

Victus Medical Group är en av landets främsta leverantörer av högteknologisk estetisk apparatur, marknadsledande trådlyft och innovativ hudvård för kliniker och salonger. Vi har arbetat med hälsa, friskvård, välmående och skönhet i över ett och ett halvt decennium.

08-564 619 30