Dioxium – maskinen med de gyllene våglängderna

dioxium, youlaserMT, victus clinic

Dioxium Advanced (YouLaser MT) är den första och enda kombinerade GaAs- och CO2- lasern som kan kombineras antingen tillsammans eller var för sig. Med två olika lasertuber i en och samma maskin är behandlingsområdena många. Här är en guide om vår mest avancerade fraktionerade laser för hudstruktur.

Vad är GaAs-laser 1540 nm?

Dioxium har två olika lasrar i sig där den ena våglängden ligger på 1540 nm och är baserad på det fasta ämnet galliumarsenid. GaAS-laser 1540 nm jobbar på koagulation, vilket ökar kollagenet och spänsten i huden. Du kan välja att enbart jobba med denna våglängd om du vill göra en icke-ablativ behandling, men det unika med Dioxium är just att de två väglängderna tillsammans förstärker effekten av varje enskild laser som därmed ger ett avsevärt förbättrat slutresultat.

CO2 laser 10600 nm – vad är det?

CO2 är en ablativ laser, vilket betyder att den förångar upp till 80 % av vätskan i det översta hudlagret. Efter en behandling med CO2-laser är återhämtningstiden större och din hud kan flagna rejält. Denna laser jobbar främst på djupare akneärr eller rynkor men också vid borttagning av hudåkommor som vårtor, fibromer och födelsemärken.

Vad är fördelen med de olika lasrarna i samma behandling (Mixed Technology)?

Fördelen med två lasertuber är att när dem jobbar i symbios så riktar de två våglängderna in sig i samma puls. Detta gör att du kan jobba på fler problem i huden. I denna behandlingsmetod får du med både hudstruktur och rynkor med förångningen i huden tack vare CO2-lasern, men även koagulationen och kollagenstimuleringen med hjälp av GaAs-lasern. Eftersom 1540 nm även jobbar på koagulationen så blir återhämtningstiden kortare, och när du jobbar med de medicinska handtagen och skär i huden sker knappt någon blödning alls, vilket resulterar i en väldigt fin läkning utan ärr eller komplikationer.

 

För salonger - läs mer om dioxium

För konsumenter - hitta närmsta salong

kliniker

Om Victus?

Victus Medical Clinic är en av landets främsta leverantörer av högteknologisk estetisk apparatur för kliniker och salonger. Vi har arbetat med hälsa, friskvård, välmående och skönhet i över ett decennium.

08-564 619 30

Fråga Anette