Ditt största organ är huden – Victus tipsar

 

Huden är den del av kroppen som skyddar oss från bakterier och angrepp från mikroorganismer. Huden håller våra organ på plats, skyddar dig från solen samt gör så att du behåller värmen. Därför är det viktigt att ta hand om den på bästa sätt. 

Surt pH-värde

Huden har ett surt pH-värde – detta för att hålla skadliga mikroorganismer och bakterier undan. Du bör exempelvis aldrig tvätta ansiktet med tvål, se istället till att du har produkter med rätt pH-värde hemma.

Återfukta huden inifrån

Se till så hålla dig återfuktad genom att använda rätt produkter samt genom att dricka mycket vatten. En uttorkad hud tappar både spänst och funktion samt att den ser grå och tråkig ut. Ett tips är att återfukta huden med Spray all Day när du känner att du behöver fylla på med fukt under dagen

Skydda dig rätt i solen

Solens starka strålar är hudens största fiende – se till att alltid ha solskydd på dig. Vi rekommenderar Face the Sun från Solution by Victus. Glöm inte att även lugna huden med Calm the Sun efter att du vistats i sol och vind. Kolla upp konstiga fläckar på kroppen med jämna mellanrum – på så sätt kommer du kunna sova gott om nätterna.

Ge huden bra med kärlek

Se till att skämma bort din hud, ha alltid bra produkter och lyxa gärna till det i form av behandlingar – på så sätt ökar du kvalitén och livslängden ytterligare på huden.

 För att läsa mer om Solution by Victus innovativa hudvård klicka här

Om Victus

Victus Medical Group är en av landets främsta leverantörer av högteknologisk estetisk apparatur, marknadsledande trådlyft och innovativ hudvård för kliniker och salonger. Vi har arbetat med hälsa, friskvård, välmående och skönhet i över ett och ett halvt decennium.

08-564 619 30