EMSCULPT – den hetaste trenden i Hollywood just nu

 

Den hetaste trenden i Hollywood just nu.

Behandlingen är en favorit hos bland annat Drew Berrymore och Jennifer Lopez. EMSculpt har hjälpt superstjärnorna att dra ihop sina magmuskler efter graviditeten. Behandlingen hjälper även män som vill framhäva magrutorna utan att spendera flera timmar på gymmet.

Nummer 1 i kundnöjdhet.

Med 7 kliniska studier och 92% nöjdhet av 52 stycken omdömen (www.realself.com) är EMSculpt den ledande behandlingen inom kroppsskulptering där kunder är som mest nöjda.

EMSCULPT är den första och enda icke-invasiva kroppsskulpteringsapparaturen i världen som behandlar både muskler och fett samtidigt. Den utför världens första icke-invasiva rumplyft.

Med hjälp av HIFEM® -tekniken framkallas supramaximala muskelkontraktioner. Dessa kan inte uppnås genom frivilliga sammandragningar, vilket gör EMSculpt till en apparatur utan dess like. När kroppen utsätts för dessa muskelkontraktioner måste muskelvävnaden anpassa sig till ett sådant extremt tillstånd, att den svarar med en ombyggnad av dess inre struktur. Metabolismen i det behandlade området ökar kraftigt och det hela resulterar i muskeluppbyggnad och fettreducering.

Behandlingen varar i 30 minuter och känns som ett intensivt träningspass. Under dessa 30 minuter har 20 000 muskelkontraktioner utförts, vilket är omöjligt att åstadkomma under ett vanligt träningspass. Behandlingen har ingen återhämtningstid och du kan enkelt återgå till din vardag efter utförd behandling. EMSculpt är den perfekta behandlingen för dig som vill ha fina kroppsresultat med minimal ansträngning

 

Om Victus?

Victus Medical Clinic är en av landets främsta leverantörer av högteknologisk estetisk apparatur för kliniker och salonger. Vi har arbetat med hälsa, friskvård, välmående och skönhet i över ett decennium.

08-564 619 30

Fråga Anette