Förbättrad metod bränner ännu mer fett och bygger muskler bättre

Emsculpt är den världsunika behandlingsmetoden som minskar fettmängden och ökar muskelmassan utan ingrepp i kroppen. Nu kommer uppföljaren – Emsculpt NEO – som ger kraftigt förbättrade resultat.

Som enda produkt i världen i sitt slag är Emsculpt godkänd av det amerikanska läkemedelsverket FDA och bland andra har skådespelarna Jennifer Lopez och Drew Barrymore använt sig av metoden.

– Här i Sverige har influencers som Carolina Gynning använt metoden med goda resultat. Men nya Emsculpt NEO tar detta med kroppsskulptering till helt nya nivåer, säger Amir Kelishadi, vd Victus Medical Group.

Det nya är att Emsculpt NEO arbetar med två teknologier samtidigt, både radiofrekventa och högintensiva elektromagnetiska energier som tränger igenom huden för att påverka muskelvävnad och fettdepåer.

– Detta resulterar i ökad fettförbränning och muskeluppbyggnad som ingen annan produkt på marknaden kan matcha. En kur, fyra halvtimmesbehandlingar, minskar i snitt fettmängden med 30 procent och ökar muskelmassan med 25 procent. Motsvarande siffror för gamla Emsculpt är 19 respektive 16 procent, berättar Amir Kelishadi.

Emsculpt NEO är icke-invasiv och är inte baserad på värme eller kyla så det finns med andra ord inga risker för brännskador, ärrbildning eller svullnad. Energin producerar tiotusentals muskelkontraktioner per behandling på mage, stuss, biceps, triceps och vader, något som är omöjligt att uppnå med vanlig träning på gym.

LÄS MER OM EMSCULPT NEO:

emsculpt-neo-logo

INTRESSEANMÄLAN SALONG/KLINIK:

Driver du klinik och vill veta mer om Emculpt Neo? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig med mer information.    Om Victus?

    Victus Medical Clinic är en av landets främsta leverantörer av högteknologisk estetisk apparatur för kliniker och salonger. Vi har arbetat med hälsa, friskvård, välmående och skönhet i över ett decennium.

    08-564 619 30

    Fråga Anette