EMSCULPT – NYHET!

Världens första icke-invasiva kroppsskulpteringsapparatur

EMSculpt är den första och enda icke-invasiva kroppsskulpteringsapparaturen som behandlar både muskel och fett samtidigt och ger ett helt nytt tillvägagångssätt för dessa behandlingar. EMSculpt utför världens första icke-invasiva rumplyft.

High Intensity Focused Electromagnetic Technology

Med hjälp av HIFEM® -tekniken framkallas supramaximala muskelkontraktioner som inte kan uppnås genom frivilliga sammandragningar. När kroppen utsätts för dessa muskelkontraktioner måste muskelvävnaden anpassa sig till ett sådant extremt tillstånd att den svarar med en ombyggnad av dess inre struktur. Metabolismen i det behandlade området ökar kraftigt och det hela resulterar i muskeluppbyggnad och fettreducering.

Bygg muskler och bränn fett utan tidskrävande träning.

Under en behandling produceras nästan 20 000 muskelkontraktioner, något som inte kan uppnås på gymmet. Detta medan kunden ligger på en säng och slappnar av. Behandlingen ger ingen återhämtningstid utan kunden upplever att det känns som ett hårt och intensivt träningspass precis blivit avklarat. FDA godkänd och medicinskt CE-märkt Den enda behandlingen i världen som inte bara riktar sig mot fett, utan samtidigt bygger upp muskler. För att se ett riktigt bra resultat måste både fett minska och underliggande muskler stärkas. EMSculpt är FDA godkänd, medicinskt CE-märkt och representerar den första innovativa teknik som har visats i flera studier för att behandla både muskler och fett.

Om Victus

Victus Medical Group är en av landets främsta leverantörer av högteknologisk estetisk apparatur, marknadsledande trådlyft och innovativ hudvård för kliniker och salonger. Vi har arbetat med hälsa, friskvård, välmående och skönhet i över ett och ett halvt decennium.

08-564 619 30

Fråga Anette