Exilis Ultra 360 – Från topp till tå!

Minska på centimeterna och ge samtidigt din hud ett lyft

Exilis Ultra 360 är det enda systemet i världen som kombinerar radiofrekvens och ultraljud för att så effektivt som möjligt bränna fett och stimulera nybildningen av kollagen. Detta leder till uppstramning av huden och du får en kombinationsbehandling av fettförbränning och hudföryngring i ett.

Maximal uppvärmning av det subkutana fettet

Med ett avancerat kylningssystem kan man anpassa behandlingens djup beroende på vilken kroppsdel du jobbar med då energin kan levereras till olika djup i huden. Behandlingen blir även väldigt behaglig då du hela tiden har en temperaturövervakning. Enkelt och smidigt kan du anpassa energin och temperaturen på displayen på applikatorn. Detta leder till en maximal uppvärmning av det subkutana fettet utan en risk för överhettning av huden.

Från topp till tå

Alla kroppsdelar går att behandla på både män och kvinnor oavsett hudtyp eller årstid. Effektivt och säkert kan du anpassa behandlingsområdet med rätt applikator. 360 graders volymupphettning av kollagenfibrerna i huden med den mindre applikatorn startar en process för nybildning och ett steg mot ditt åldrande. Optimalt för en hudföryngring i de mindre områden så som händer, ansikte, hals och dekolletage.

Ingen återhämtningstid, ingen smärta

En behandling med Exilis Ultra 360 kan ta allt ifrån 4 minuter upp till 45 minuter beroende på vilket område det är som ska behandlas. Många upplever behandlingen som liknande hot stone massage och kan under behandlingen enkelt slappna av. Behandlingen ger inte heller någon återhämtningstid, så att återgå till vardagslivet är inga problem.

För salonger - läs mer om Exilis Ultra 360

För konsumenter - hitta närmsta salong

kliniker

Om Victus

Victus Medical Group är en av landets främsta leverantörer av högteknologisk estetisk apparatur, marknadsledande trådlyft och innovativ hudvård för kliniker och salonger. Vi har arbetat med hälsa, friskvård, välmående och skönhet i över ett och ett halvt decennium.

08-564 619 30