Passa på – bli av med det oönskade fettet innan sommaren

oönskat fett omorphia celluliter fettbehandling victus clinic

Har du slarvat på gymmet under det senaste året och önskar att du hade kunnat komma i de där gamla jeansen till sommaren? De är fortfarande inte försent – Omorphia kommer lösa det oönskade fettet, celluliterna och även dina problem.

Vår unika kroppsskulpteringsmaskin Omorphia 20 har  fem olika tekniker i en och samma maskin. De betyder att de finns en uppsjö av behandlingsområden för maskinen. Den unika maskinen jobbar lokalt och hjälper dig bli av med det oönskade celluliterna och fettdepåerna.

Omorphia kan behandla:
  • Celluliter
  • Fettdepåer
  • Omfång
  • Rynkor och fina linjer
  • Dubbelhakor
  • “Gäddhäng”
Bli av med oönskat fett – vad krävs?

De krävs cirka tio behandlingar á två gånger i veckan, i kombination med eget ansvar såsom, träning och nerskärning på kolhydraterna för att uppnå önskat resultat. Så se till att boka in din kur till bröllopet, smekmånaden, festen eller bikinisäsongen, än är det inte försent!

Har du en salong och vill veta mer om Omorphia 20 klicka här. Är du slutkonsument och undrar vart du ska vända dig för att göra en Omorphia cellulitreduceringsbehandling  klicka här.

Om Victus

Victus Medical Group är en av landets främsta leverantörer av högteknologisk estetisk apparatur, marknadsledande trådlyft och innovativ hudvård för kliniker och salonger. Vi har arbetat med hälsa, friskvård, välmående och skönhet i över ett och ett halvt decennium.

08-564 619 30