Helens Beauty Center i Borås förbättrar sina kunders livskvalitet med Exilis Ultra 360

Exilis Ultra 360 är den just nu mest effektiva maskinen på den estetiska marknaden när det kommer till samtidig huduppstramning och fettreducering. Denna fantastiska behandling hittar du bland annat hos Helens Beauty Center i Borås, som var en av de första klinikerna i Sverige att ta in Exilis. Vi bad Helen svara på några frågor om hur Exilis har presterat på hennes klinik hittills.

Hur har populariteten kring Exilis varit hos er på kliniken? Hur anser du att dessa typer av behandlingar efterfrågas idag på marknaden?
– Det är en stor efterfrågan. Vi köpte in Exilis i maj/april 2020. Vi har därmed haft den i cirka 10 månader och att vi bestämde oss för att satsa på den under COVID-19 har visat att intresset från kunder är stort. Under dessa månader har vi, trots påverkan av pandemin och inte minst den andra vågen i oktober, utfört ca 370 behandlingar med Exilis! Jag har jobbat med många maskiner under mina 30 år på marknaden och jag skulle säga att Exilis är den bästa maskin vi köpt in.

Vilka indikationer är mest populära hos er? Vad behandlar ni mest?
– Det vi behandlar främst med Exilis är kroppen och där är mage den övervägande indikationen. Om man har mer fett på magen kan fler behandlingar än den vanliga kuren rekommenderas i samråd med patienten. Utöver det är överarmar, lår och haklinjen populära indikationer. Vi ser även ett ökat intresse för ansikte.

Hur upplever du att kunderna känner efter en avslutad kur med Exilis?
– Jag tar alltid tillbaka mina kunder för ett återbesök tre månader efter avslutad kur. Mina kunder är mycket nöjda med sina resultat. Vi tar dessutom alltid före- och efterbilder så att de ska kunna se sina resultat ordentligt. Där ser man till 95% resultat redan direkt efter endast första behandlingen.

På vilket sätt förbättrar ni era kunders livskvalitet, kan du ge mig ett exempel?
– Vi förbättrar livet för alla som efter en behandlingskur med Exilis kan ta på sig en t-shirt igen utan kärlekshandtag, valkar och bh-band som stramar åt för mycket. En återkommande återkoppling är att kunder efter behandlingen får en lättare vardag, och speciellt stor förändring när det kommer till kläder som man kanske inte vågat ha tidigare.

Behandlingen har ingen återhämtningstid

En behandling med Exilis Ultra 360 kan ta allt från 4 minuter till 45 minuter, beroende på vilket område som ska behandlas. Många upplever behandlingen som en ”hot stone”-massage och kan koppla av under behandlingen. Alla kroppsdelar går att behandla på både män och kvinnor oavsett hudtyp eller årstid. Behandlingen ger inte heller någon återhämtningstid, och därmed finns det inga problem med att återvända till vardagen direkt efter behandlingen.

När ser man resultat?

Efter en behandling får de flesta kunder ett bra och fint lyft direkt. Den första dagen efter uppstramningen kommer huden att behöva återhämta sig lite, för att sedan förbättras progressivt under de kommande 2–3 månaderna – detta beror på tillväxten av kollagen. När det gäller resultat på fettreducering så kan omfånget minska upp till 5 centimeter på endast en behandling. De flesta patienter rekommenderas att genomgå en kur på cirka 4 behandlingar med 7–14 dagars intervall mellan behandlingarna. Kundnöjdheten efter en kur med Exilis är väldigt hög och hållbarheten på resultatet varar länge.

Helens Beauty Center

Heléns Beautycenter är en etablerad skönhetssalong sedan många år tillbaka som är lokaliserad i Borås. Boka en kostnadsfri konsultation på salongen redan idag: www.hbc.nu

För salonger - läs mer om Exilis Ultra 360

För konsumenter - se övriga salonger

kliniker

Om Victus

Victus Medical Group är en av landets främsta leverantörer av högteknologisk estetisk apparatur, marknadsledande trådlyft och innovativ hudvård för kliniker och salonger. Vi har arbetat med hälsa, friskvård, välmående och skönhet i över ett och ett halvt decennium.

08-564 619 30