Fraxium 1550 fusion – hudföryngring utan återhämtningstid

Fraxium 1550 fusion är en fraktionerad Erbium laser med en våglängd på 1550 nm.

Fördelen med Erbium-laser

Laserljus absorberas av vätska antingen i eller mellan cellerna vilket i sin tur värmer upp vävnaden så mycket att det orsakar en värmeskada i huden.

Om du gör en behandling med koldioxidlaser förångas cirka åttio procent av din vävnadsvätska, vilket då medför stora värmeskador i huden.

Väljer du däremot en icke-ablativ behandlingsmetod som Fraxium 1550 Fusion, förångas endast fem till sju procent av vätskan – vilket innebär lindriga värmeskador i huden och en koagulation sker. Detta resulterar i att återhämtningstiden är minimal och du kan vistas ute i dagsljus direkt efter behandling. Dock ska du vara noggrann med solskydd och vidta extra försiktighet gällande solexponering.

Ingen återhämtningstid

Behandlingsmetoden skapar inga yttre skador på huden vilket innebär att du inte behöver stanna hemma från jobbet.

För att maximera och få det resultat du önskar bör du göra en behandlingskur. Antalet behandlingar som behövs i en kur är individuellt men du bör räkna med cirka tre till fem behandlingar som sker med tre till sex veckors mellanrum. Under kuren ska du undvika att vistas i direkt solljus, var noga med att använda SPF och gärna hatt eller keps. Dessutom är det extremt viktigt att använda rekommenderad hudvård under hela behandlingskuren. Din hudterapeut hjälper dig med att välja rätt produkter och skräddarsyr eftervård anpassad för just din hud.

Fraktionerad laser ger en jämnare hudton

Vid en fraktionerad behandlingsmetod påverkar lasern huden i mikroskopiska behandlingspunkter med en exakt precision och ett jämnt fördelat mönster. Runt dessa behandlande punkter lämnas huden helt frisk och opåverkad. Denna metod triggar igång kroppens naturliga läkningsprocess och medför en nybildning av kollagenfibrer som i sin tur ersätter den gamla huden och ger en föryngrad, jämnare och fräschare hud med en fin lyster.

Fördelar med en icke-ablativ metod

 • Optimala resultat med kort behandlingstid
 • Minimal smärta under behandling
 • Snabb återhämtningstid, börja arbeta direkt efter behandling
 • Kirurgiska ärr i anslutning till implantat kan behandlas utan att implantatet tar skada

 

För salonger - passa på! fåtal demoex till superpris

Just nu har vi ett väldigt fåtal demomaskiner av Fraxium Fusion, ta denna chans att införskaffa en pålitlig fraktionerad laser till superpris. Fyll i formuläret så kontaktar vi er för mer information om priser:  För salonger - läs mer om fraxium

  För konsumenter - hitta närmsta salong

  kliniker

  Om Victus

  Victus Medical Group är en av landets främsta leverantörer av högteknologisk estetisk apparatur, marknadsledande trådlyft och innovativ hudvård för kliniker och salonger. Vi har arbetat med hälsa, friskvård, välmående och skönhet i över ett och ett halvt decennium.

  08-564 619 30