Inte bara populär bland kändisarna i Hollywood

Svenska kändismamman Carolina Gynning har testat EMSCULPT.  

”WOW” är vad Carolina Gynning skriver på Instagram efter att fått behandling med Emsculpt. Och vi förstår henne. Denna revolutionerade wow-behandling är unik av sitt slag.

Med hjälp av högintensiv elektromagnetisk teknologi framkallas supramaximala muskelkontraktioner. Dessa kan inte uppnås genom frivilliga sammandragningar, vilket gör EMSculpt till en apparatur utan dess like. När kroppen utsätts för dessa muskelkontraktioner måste muskelvävnaden anpassa sig till ett sådant extremt tillstånd, att den svarar med en ombyggnad av dess inre struktur. Metabolismen i det behandlade området ökar kraftigt och det hela resulterar i muskeluppbyggnad och fettreducering.  

Även detta nämner Carolina Gynning. EMSculpt har inte bara hjälpt henne med muskeluppbyggnad utan även att få bort det där sista envisa fettet som är så svårt att bli av med hjälp av träning.  

Behandlingen varar i 30 minuter och känns som ett intensivt träningspass. Under dessa 30 minuter har 20 000 muskelkontraktioner utförts, vilket är omöjligt att åstadkomma under ett vanligt träningspass. Behandlingen har ingen återhämtningstid och du kan enkelt återgå till din vardag efter utförd behandling. EMSculpt är den perfekta behandlingen för dig som vill ha fina kroppsresultat med minimal ansträngning 

Med 15 kliniska studier och 92% nöjdhet av 52 stycken omdömen (www.realself.com) är EMSculpt den ledande behandlingen inom kroppsskulptering där kunder är som mest nöjda.

LÄS FLER BLOGGINLÄGG OM EMSCULPT

För salonger - Läs mer om emsculpt

FÖR KONSUMENTER - HITTA NÄRMSTA SALONG

kliniker

Om Victus?

Victus Medical Clinic är en av landets främsta leverantörer av högteknologisk estetisk apparatur för kliniker och salonger. Vi har arbetat med hälsa, friskvård, välmående och skönhet i över ett decennium.

08-564 619 30

Fråga Anette