Josefin Lavold tipsar om Stay Moist

För bara någon dag sedan skrev Josefin Lavold, bloggare på Nouw om vår Stay Moist och Keep the Moist. Hon skriver om sin ”suuuuper torra hud ”som måste smörjas in hela tiden så här under vintertid. Efter att ha testat våra återfuktande produkter blev Josefin såpass nöjd så hon ville tipsa om dem till sina läsare. 

stay moist hudvård solution by victus

 – Jag som har suuuupertorr hy måste verkligen smörja in mig hela tiden under vintern och så fort jag kommer ut ur duschen så börjar huden strama. Därför försöker jag alltid hitta krämer som faktiskt återfuktar på riktigt och inte bara i en timme tills den torkat in. Nu har jag i alla fall testat de här produkterna ett tag och jag måste bara tipsa om dessa. Krämen är min absoluta favorit och jag brukar smörja in mig med ett tjocktlager så känner man sig helt skyddad och återfuktad, skriver Josefin på sin blogg.

För dig som inte är så bekant med vårs Stay Moist och Keep the Moist är både krämen och serumet återfuktande för den fuktfattiga huden. Serumet ”Keep the Moist” motverkar förstörelse av hudens fibrer och bidrar till att bevara hudens fuktbalans, medan krämen är kraftigt fuktgivande och närande till den mycket torra huden. Stay Moist innehåller aktiva ingredienser som återskapar och liknar hudens egen hudbarriär, dessutom är den 100% växtbaserad.

Om du är nyfiken på att veta mer – läs mer om våra produkter här

stay moist keep the moist victus återfuktande för huden

Läs hela Josefins blogginlägg här

Om Victus?

Victus Medical Clinic är en av landets främsta leverantörer av högteknologisk estetisk apparatur för kliniker och salonger. Vi har arbetat med hälsa, friskvård, välmående och skönhet i över ett decennium.

08-564 619 30

Fråga Anette