Laila Bagge slår tillbaka efter skönhetsanklagelser

FOTO: MICKAN PALMQVIST

FOTO: MICKAN PALMQVIST

Det var efter att Laila Bagge i samarbete med Victus Medical Group gjort behandlingar med Discovery Pico och Dioxium Advanced hos vår kund Derma Clinic i Älvsjö som Laila fick massvis med illasinnade kommentarer. I ett uppmärksammat instagraminlägg går hon till motattack mot sina belackare.

Utdrag från artikeln:

Ingreppet fick följarna att gå i taket.

Nu ryter Laila Bagge ifrån.

– Jag har varken åldersnoja eller dåligt självförtroende, säger hon.

I helgen lade Laila Bagge, 48, upp en bild på sin Instagram, där hon testar att ta bort pigmentfläckar med laser. Ilskna följare som ansåg att ”Rix Morronzoo”-profilen istället borde testa att ”låta kroppen åldras naturligt”, för att citera en kommentar, var snabba med att göra sin röst hörd.

Nu slår Bagge tillbaka mot de bitska kommentarerna. I ett inlägg skriver hon ”jag förstår inte hur detta kan vara så upprörande för somliga” och ”vi är så snabba på att döma och kritisera”.

– Det var väldigt många som frågade ”är du rädd för att bli gammal?”. Alla de här kommentarerna går bara ut på en sak – att ge dåligt samvete, trycka ned och säga att det är skamligt att ta hand om sig själv, säger Laila Bagge till Aftonbladet.

Läs hela artikeln här.

Om Victus

Victus Medical Group är en av landets främsta leverantörer av högteknologisk estetisk apparatur, marknadsledande trådlyft och innovativ hudvård för kliniker och salonger. Vi har arbetat med hälsa, friskvård, välmående och skönhet i över ett och ett halvt decennium.

08-564 619 30