Genius – microneedling med avancerad twist

microneedling genius

Microneedling kombinerat med radiofrekvens – det bästa av två världar

”Genius är microneedling med en avancerad twist. Behandlingen innebär att 49 st guldisolerade nålar går ner på olika djup i huden (0,5 – 3,5 mm) och levererar radiofrekvens för maximerad spänst, fyllighet och förnyelse av huden.”

– så förklarar vår hudterapeut Mira Elkhansa kortfattat behandlingen Genius.

Vad är Genius RF?

Genius RF är en nyhet inom radiofrekvens-teknologin och är det enda systemet på marknaden som både mäter den exakta energi som levereras till huden, och visar den på skärmen under behandlingen. Det unika med Genius är att den har ett kontrollsystem som läser av hudens motstånd varje 0,002 sekunder och levererar rätt mängd energi oavsett din huds resistens. Detta är dessutom det enda systemet som ger en exakt kontroll över koagulationen i huden. Det gör att Geniusbehandlingen går att utföra på alla olika hudtyper oavsett hudton, samt på solskadad hud.

Den mest effektiva antiage-behandlingen på marknaden

När koagulationen triggar igång hudens egen läkningsprocess så stimulerar man till nybildning av kollagen och elastin i huden vilket resulterar i en kraftig uppstramning och föryngring av huden. Geniusbehandlingen kan upprepas var fjärde till sjätte vecka för maximalt resultat. Dessutom är endast ett behandlingstillfälle lika effektivt som sex microneedlingbehandlingar.

Minimal återhämtningstid

Återhämtningstiden efter en behandling med Genius RF är minimal. Den exakta kontrollen över koagulation gör att nästan ingen blödning förekommer under behandlingen. Mest förekommande är att huden förblir röd i två-tre dagar efter behandlingen. De flesta patienter kan återgå till sin normala rutin redan nästa dag.

Stor bredd av behandlingstillstånd

Behandlingen stimulerar till en nybildning av både kollagen och elastin i huden, vilket leder till en märkbar förbättring av bristningar, hudstruktur, linjer och rynkor, slapp hud, brännskador, förstorade porer, påsig hud, åldrar hud och acneärr. Dessutom är behandlingen även effektiv mot överdriven svettning, hyperhidrosis, i armhålor. Behandlingen är FDA- och medicinskt godkänd.

För konsumenter - hitta närmsta salong

kliniker

För salonger - läs mer om genius

Om Victus?

Victus Medical Clinic är en av landets främsta leverantörer av högteknologisk estetisk apparatur för kliniker och salonger. Vi har arbetat med hälsa, friskvård, välmående och skönhet i över ett decennium.

08-564 619 30

Fråga Anette