Miss Jennie ”Synergibehandlingen är den bästa ansiktsbehandling jag gjort”

synergi miss jennie blogg

Det är alltid roligt när vi blir omnämnda, och den här gången var det Miss Jennie, bloggare på Finest som skrev om sin behandling på Hollandhair.  ”Nu har nämligen salongen den senaste maskinen på marknaden som heter Synergi+ och det är en maskin som verkligen kan göra mycket” skriver Jennie i sin blogg.

synergi miss jennie ansiktsbehandlinga victus clinic

Jag har alltid upplevt att jag har bra hud, men faktum är att jag har ju inte sett exakt min hud från alla vinklar så tex på sidorna av pannan fanns det lite porer och runt käklinjen så det kändes verkligen skönt att få täcka dom vinklarna. För mig tycker jag det känns allra bäst att göra en ansiktsbehandling som kombinerar portöming och det gjordes med denna behandling.  Denna behandling med Synergi+ gör så mycket mer än en vanlig klassisk ansiktsbehandling så det är verkligen grym, fortsätter Jennie på sin blogg.

Har ni testat vakum? Det är det bästa, vill man bli av med smutsiga porer, minska porer så ingår det i denna behandling. LOVE IT! 

Läs hela blogginlägget här

För dig som inte vet så mycket om Synergi+

Apparaturen  är det perfekta komplementet till skönhetsbehandlingar. Synergi förhöjer resultaten av dina övriga behandlingar med sin effektiva behandling i fyra steg. Valmöjligheterna är många och anpassas efter målet med behandlingen. Med Synergi+ kan man behandla året om och på samtliga hudtyper.

Synergi+ fyra olika handtag används tillsammans med de unika produkterna i Solution by Victus Professional for Synergi+ som följer med apparaturen.

red carpet treatment

Läs mer om apparaturen här

Om Victus?

Victus Medical Clinic är en av landets främsta leverantörer av högteknologisk estetisk apparatur för kliniker och salonger. Vi har arbetat med hälsa, friskvård, välmående och skönhet i över ett decennium.

08-564 619 30

Fråga Anette