Nattkrämen All U Need – allt du behöver

nattkräm all u need solution by victus

All U Need – en optimala nattkräm med kombination av A-vitamin och glykolsyra som tillsammans förstärker effekten av en mild exfoliering av huden utan att torka ut den. Exfolieringen gör att döda hudceller försvinner från hudytan och produktionen av nya celler stimuleras, en frisk skyddsbarriär skapas som håller borta bakterier från att inkräkta på vår hud. Resultat är synlig lyster och stimulerar blodcirkulationen. Dessa ämnen gör att huden blir vattenbindande och kan hålla en högre fuktighetsgrad än normalt. Detta bidrar till en slätare och mjukare hud med fin lyster som även reducerar fina linjer och rynkor märkbart.

Aktiva ingredienser

Vitamin A

Stimulerar produktionen av kollagen och har en lugnande effekt på irriterad hud.

Glykolsyra

Exfolierar döda hudceller, löser upp keratin mellan cellerna för att öka cellförnyelsen.

Detta bör du tänka på

Krämen är bra att vänjas in då den är väldigt aktiv på huden, så att börja med att använda krämen varannan dag den första månaden, eller som kur på en två veckors intervall.

Klicka hem din kräm här

Om Victus?

Victus Medical Clinic är en av landets främsta leverantörer av högteknologisk estetisk apparatur för kliniker och salonger. Vi har arbetat med hälsa, friskvård, välmående och skönhet i över ett decennium.

08-564 619 30

Fråga Anette