Nu lanserar vi vår efterlängtade antiage-serie!

SOLUTION BY VICTUS ADVANCED

Nu har vi äntligen lanserat den efterlängtade antiage-serien Solution by Victus Advanced. Tre kraftfulla produkter som tar din hudvård till en helt ny nivå.

Vår nya avancerade serie är uttänkt, modern och resultatinriktad. Den är skräddarsydd för att hjälpa huden reparera, återbygga och förnya sig. Den jobbar mot det naturliga åldrandet och för att normalisera hudbarriären. Solution By Victus Advanced innehåller handplockade aktiva ingredienser som ger din hud allt den någonsin velat ha.

Avancerat men ändå så enkelt.

Tre enkla steg är allt som behövs, enklare än så här blir det inte.

Steg 1 kommer som en dagkräm med SPF 20.

En dagkräm används som skydd mot yttre faktorer såsom föroreningar, väder, vind och fria radikaler. Den ska hålla huden återfuktad under dagen och skydda mot solens skadliga UV-strålar.

The Day Cream gör allt detta och lite till. Med noga utvalda ingredienser som E-vitamin, Squalene, hyaluronsyra och ceramider jobbar The Day Cream med att ge din hud optimal återfuktning och skydd under hela dagen.

För er som inte vet är E-vitamin en antioxidant och skyddar därmed din hud från fria radikaler som enkelt kan bryta ner dina celler i huden.

Squalene är ett naturligt förekommande ämne som skyddar huden genom att motverka glykation och UV-skador. Squalene är även antiinflammatoriskt.

Ceramiderna i The Day Cream har vi lagt till för att normalisera hudbarriären och för att tillföra fukt till huden.

Pricken över i:et är så klart hyaluronsyra som binder extra mycket fukt och på så sätt hämmar uppkomsten av rynkor och fina linjer.

Steg 2 i serien är The Night Cream, som jobbar under tiden du sover och då huden är som mest aktiv.

En nattkräm ska vara återuppbyggande då huden varit med om många påfrestningar under dagen. Den ska vara fylld med allt gott din hud behöver under vila för att kunna återhämta sig.

The Night Cream innehåller allt för att förbättra hudens struktur, stimulera kollagenproduktionen samt dämpa svullnad och rodnad.

Några av de aktiva ingredienser som vi hittar i The Night Cream är C vitamin, en antioxidant som ger en jämnare hudton och skyddar huden mot naturligt åldrande.

Retinol, en favorit bland ingredienser då den stimulerar till produktionen av kollagen och på sätt ger huden en naturlig spänst. Retinol är även inflammationshämmande och har en lugnande effekt på irriterad hud.

För att motverka glykation har vi även här använt oss av Squalene. Dessutom har vi för att öka cellförnyelsen och binda fukt lagt in Pantenol som även har reparerande funktioner.

Peptider och Tripeptide-10 citrullin ökar kollagensyntesen och tjockleken på kollagenfibrerna, vilket leder till ökad spänst och fin struktur av huden.

Som steg 3, och ett komplement till både The Day Cream och The Night Cream, har vi The Serum.

Serum används i din dagliga hudvårdsrutin, både dag och natt, för att mata huden med de aktiva ingredienser de behöver. För att göra det enkelt: det du vill jobba på när det kommer till din hud är det du ska leta efter i ett serum.

Med The Serum från Solution By Victus Advanced är ditt letande över. Den jobbar med allt det vi kan tänka oss vilja jobba med och är fullmatad med aktiva ingredienser.

Bland annat F vitamin, en kraftfull antioxidant som motverkar rynkor, ojämn och slapp hud samt naturligt åldrande.

Bisabolol som är inflammationshämmande och lugnande. En härlig ingrediens som är ett måste för att motarbeta irritation och förebygga sprickor i huden.

Mot vår dagliga oxidativa stress har vi valt att använda oss av rotextrakt som förutom det ger även spänst och styrka till elastinfibrer och har lyftande egenskaper.

Men det som gör The Serum så effektivt och kraftfullt är Q10.

Q10 är så pass avancerat att det går ner på cellnivå och påverkar energiproduktionen i vårt eget naturliga energikraftverk, mitokondrien. Den är även en antioxidant och skyddar därmed dina celler från att brytas ner.

Denna serie GÖR skillnad så DU ser skillnad. Klicka hem dina produkter från vår webbshop solutionby.se redan idag!

 

THE SERUM

1095 kr

 

THE DAY CREAM

1395 kr

 

THE NIGHT CREAM

1595 kr

Om Victus

Victus Medical Group är en av landets främsta leverantörer av högteknologisk estetisk apparatur, marknadsledande trådlyft och innovativ hudvård för kliniker och salonger. Vi har arbetat med hälsa, friskvård, välmående och skönhet i över ett och ett halvt decennium.

08-564 619 30