Red Carpet Treatment med Synergi+

synergi

Synergi+ är Victus senaste nyhet. Med fyra olika tekniker och handtag kan apparaturen anpassas efter kundens behov. Vad är en Red Carpet Treatment? Här är en guide på Synergi+

Deep wash – handtag ett

Med hjälp av vakuum och tre olika vätskor så bildas små micobubblor på huden. Med Deep Wash sätter man igång blodcirkulationen, milt exfolierar huden, löser upp talg och smuts samt ger huden fukt och näring.

Active skin – handtag två

I denna teknik använder vi en kolsyretablett i kombination av en gele – baserad på kundens hud. Tillsammans bilder dessa Bohr effekten i blodet, vilket sänker pH värdet och på så sätt maximerar blodets syresättning. Detta ökar lystern, skapar syresättning i huden, är exfolierande, jobbar på hudföryngring samt ger en jämnare hudton.

Keep it young – handtag tre

Handtaget jobbar med fyrpolar radiofrekvens för att stimulera fibroblasterna i huden. Detta gör att kollagenfibrerna drar ihop sig och ger synliga resultat på rynkor och huduppstramning.

Deep inject – handtag fyra

Det perfekta handtaget för dig som vill reducera rynkor och skinboosting. Med denna teknik slussas  hyalironsyra ner i huden med hjälp av ett högfrekvent ultraljud. Ultraljudet skapar en vibration av cellerna och får dem att flytta på sig – på så sätt kan du slussa ner serumet i huden och plumpa upp rynkor. Med Deep inject får din hud en maximal fukt och lyster.

Följ med en av våra kunder Marija på ”Din salong i Lidingö” när hon gör en synergibehandling

Om Victus

Victus Medical Group är en av landets främsta leverantörer av högteknologisk estetisk apparatur, marknadsledande trådlyft och innovativ hudvård för kliniker och salonger. Vi har arbetat med hälsa, friskvård, välmående och skönhet i över ett och ett halvt decennium.

08-564 619 30