Dämpa din akne med hjälp av IPL

akne ipl cellox20 victus clinic

Akne kan vara besvärligt och svårt att få bukt på. IPL är svaret på mycket och kan reducera både hår, pigment och kärl samt dämpa skoven av Rosacea. Men visste du att IPL även kan dämpa Akne? 

IPL är som de flesta vet ett spritt pulserande ljus med många olika våglängder som kan jobba på olika kromoforer – mål dit ljuset drar sig till. Det blå ljuset som har en nanometer runt 400 är de mest antiinflammatoriska ljuset – men visste du att du även kan behandla akne på samma sätt som du reducerar kärl?

Reducera akne – gör en kur för bästa resultat

Med kärlinställningen kan du få blodkärlen till akne området att dra ihop sig. Du stoppar alltså blodtillförseln till aknen och på så sätt reduceras utslagen. Bästa resultat får du om du går en kur med kombination av kemisk peeling, samt gör en bra hemmabehandlingar. Där vårt serum Stay Away är en bra produkt för att hålla utslagen borta – eller dämpa dem om de redan ploppat upp.

Vill du veta mer om vår Cellox 20 som är en vidareutveckling av vanlig klassisk IPL? Läs mer här och boka gärna in en kostnadsfri demo för att veta mer.

Om Victus

Victus Medical Group är en av landets främsta leverantörer av högteknologisk estetisk apparatur, marknadsledande trådlyft och innovativ hudvård för kliniker och salonger. Vi har arbetat med hälsa, friskvård, välmående och skönhet i över ett och ett halvt decennium.

08-564 619 30