Snabb utveckling inom medicinska laserbehandlingar

Utvecklingen inom medicinska laserbehandlingar går allt snabbare samtidigt som användningsområdena ökar. Victus Medical Group är en av Sveriges ledande aktörer inom estetisk apparatur och har en bred produktportfölj som kan möta både den lilla salongen och den större kliniken.

Framtidens laserbehandlingar

15-16 februari arrangeras ett evenemang där nu och -framtidens laserbehandlingar avhandlas, både teoretiskt och praktiskt. Medverkar gör bland andra Nicola Zerbinati, professor inom dermatologi på universitetet i Insurbia i Italien och Hassan Killasli, specialistläkare inom dermatologi och biträdande överläkare på hudkliniken på Karolinska universitetssjukhuset. Victus Medical Group är medarrangör.

Anmälan

Är du nyfiken och läkare, eller föreståndare för en salong eller klinik? Läs mer och anmäl dig här: https://victusclinic.se/vbs/

Om Victus?

Victus Medical Clinic är en av landets främsta leverantörer av högteknologisk estetisk apparatur för kliniker och salonger. Vi har arbetat med hälsa, friskvård, välmående och skönhet i över ett decennium.

08-564 619 30

Fråga Anette