Snart händer det!

ÄNTLIGEN, MISSA INTE VÅR WEBBLANSERING DEN 14 SEPTEMBER!

Ja det stämmer, den 14/9 presenterar vi den nya plattformen för Solution by Victus! Vi har jobbat med denna nyhet sedan vår konferens i mars och idag är vi mycket stolta att presentera…

– En webbshop dedikerad för Solution by Victus, som även är en plattform för att samarbeta mer med våra egna kunder, att jobba tillsammans!

Detta är inte en ”vanlig” webbshop, det här är en webbshop för både slutkonsument men även där återförsäljare kan sälja och få förtjänsten till sin salong – utan att behöva göra något.

Nu frågar Ni Er säkert, ”hur är det möjligt?”

LÅT OSS FÖRKLARA

Denna webbshop innebär att man som slutkonsument, men också som återförsäljare, enkelt kan lägga en order på nätet och få det skickat inom kort. Som återförsäljare slipper man alltså maila eller ringa in sin beställning av Solution by Victus. Har man slutkunder som redan vet vad de ska ha, kan de få produkten skickad direkt hem till sig. Alltså är man redan kund hos en salong så anger man ”sin salong” i kassan och förtjänsten går just till den salongen/kliniken! Bra va? 

Vi erbjuder också möjligheten för nya kunder att hämta ut produkterna i butik. Detta är då helt utan fraktkostnad både för kund och återförsäljare.

Med denna webbshoppen så vill vi hjälpa våra återförsäljare att hitta fler kunder! Detta ger oss helt nya möjligheter att marknadsföra och nå ut med Solution by Victus till fler kunder och ju fler som känner till serien, desto fler kommer handla hos er!

VAD INNEBÄR DETTA?
  • Solution by Victus hela produktserie kommer lanseras den 14/9 på webben!
  • Vi kommer att ha lanseringserbjudande både för slutkonsumenter och återförsäljare
  • Vi når ut med Solution by Victus till fler kunder
  • Vi skickar direkt till slutkund, men återförsäljaren får förtjänsten om kunden önskar
  • Varje produkt får en egen sida med information, bilder, video och länkar till blogginlägg
  • Vi marknadsför våra återförsäljare och driver kunder till deras fysiska salong/klinik, då man kan hämta ut i butik (utan fraktkostnad)
  • Möjlighet till individuella kampanjer kopplad till specifika återförsäljare, t.ex. efter köp i webbshoppen erbjuds kunden ”30% på en hårborttagnings kur” i den salong som är vald
  • Via ett återförsäljarinlogg beställer återförsäljare enkelt nya produkter till sin klinik, även övriga produkter i vårt sortiment som slutkonsumenter inte kan se/beställa
  • Hudvårdsanalysen –  Vi hjälper nya kunder att hitta rätt produkter genom att svara på några enkla frågor om sin hud (det bästa kommer fortsatt vara att göra en konsultation hos närmsta återförsäljare för att veta exakt vilka produkter som passar ens hud, vilket vi också kommer att påpeka i webbshoppen)

Snart får Ni veta mer! Kom gärna med input vad Ni tycker och tänker!

Om Victus?

Victus Medical Clinic är en av landets främsta leverantörer av högteknologisk estetisk apparatur för kliniker och salonger. Vi har arbetat med hälsa, friskvård, välmående och skönhet i över ett decennium.

08-564 619 30

Fråga Anette