Spectra XT – den utökade plattformen med Hollywood Peel

Spectra Hollywood Laser Peel

Q-switchade lasrar som tidigare varit ganska begränsade i sitt behandlingsutbud är nu på väg mot helt nya breddgrader. Med nya Spectra XT har indikationsalternativen ökat markant. Att reducera exempelvis pigmentfläckar och tatueringar med laser är både mycket effektivt och väldigt populärt sedan det kom ut på marknaden. Med Spectra XT utökas nu behandlingsalternativen ytterligare till exempelvis akne, melasma, hudföryngring och den unika behandlingen Hollywood Peel.

Spectra XT

Spectra XT kallas ”den utökade plattformen” på grund av dess vidsträckta kliniska indikationer och applikationer jämfört med tidigare liknande enheter som för närvarande finns på marknaden.

Med de nya behandlingarna Hollywood Peel, Gold Toning, RuVY Touch och Revital Treatment erbjuds nu fler behandlingsalternativ för både kliniker och patienter.

Behandlingar som Spectra XT utför är följande:

 • Hollywood Peel (1064 nm)Kändisarnas favorit, originalet också känd som spectra eller carbon peel.
  Denna behandling hjälper till att föryngra utseendet på åldrad, skadad och aknebenägen hud. Ett utmärkt sätt att få en mild och snabb huduppfriskning utan lång återhämtningstid förknippat med andra laserbehandlingar. Man applicerar en flytande medicinskt aktiv kol-lotion som tränger djupt in i porerna och som sedan ”blästras” bort med hjälp av lasern. När lasern passerar över området förstör den kolet och tar döda hudceller, föroreningar och olja med sig i farten. Behandlingen ✅ jämnar ut hudtonen, ✅ reducerar pigment, ✅ fina linjer och ✅ akneärr samt behandlar och förhindrar även ✅ inflammatorisk akne. Efter Hollywood Peel som ger långsiktiga resultat utan återhämtningstid kommer din hud både att kännas och se yngre ut. 🤩
 • Gold 💰 Toning (595 nm) Enstegslösningen för hudrodnad och akne.
  Gold Toning lättar ✅ rodnad efter akne och hjälper också till att minska ✅ inflammatorisk akne på grund av dess egenskaper där blodkärl i onormalt tillstånd återgår till sitt normala tillstånd genom fotobiomodulerande effekter.
 • Revital Treatment (1064 nm)En optimalt hudföryngrande behandling för att återuppliva din hud.
  Hör du till en av alla som lider av problem såsom ✅ stora porer och ✅ rynkor? Då är Revital Treatment en hudföryngringsbehandling utan återhämtningstid som du kan lita på.
 • RuVY Touch (660 nm)Den säkraste behandlingen för dig med pigmentförändringar.
  RuVY Touch är en ny bevisat säker behandlingstyp för att ta bort ✅ pigmenteringar. Den unika våglängden 660 nm minskar risken för biverkningar som PIH (postinflammatorisk hyperpigmentering) efter behandling markant.
 • Laser Toning (1064 nm)Guldstandarden för behandling avmelasma.
  Laser Toning tar bort eller reducerar melasma eftersom melanin och melanosomer i huden selektivt förstörs av laserenergin. De kliniska fördelarna har bevisats de senaste åren i samtliga hudtyper, och behandlingen är nu ännu mer effektiv med det nya behandlingsläget för Spectra XT tack vare dess dubbelpulsteknik. ✖️2️⃣
 • Tatueringsreducering (1064/532/585/650 nm)Den senaste tekniken för borttagning avtatueringar.
  Laserenergin riktar sig mot bläckpartiklarna och energin krossar dem i små fragment som avlägsnas ur vår kropp. Med Spectra XT reduceras tatueringar i alla färger effektivt med dess fyra olika våglängder. Tekniken medför även att patienten upplever mindre smärta och mindre ärrbildning. 

 

För salonger - mer om Spectra XT

spectra xt logo

För konsumenter - Mer om tatueringsreducering

q-switch

Om Victus?

Victus Medical Clinic är en av landets främsta leverantörer av högteknologisk estetisk apparatur för kliniker och salonger. Vi har arbetat med hälsa, friskvård, välmående och skönhet i över ett decennium.

08-564 619 30

Fråga Anette