Thunder MT – Marknadens snabbaste!

Med blixt och dunder har Thunder MT tagit hela världens med storm. Som vinnare av The Aesthetic Industry Award 2018 är den marknadens snabbaste och mest kraftfulla hårborttagningssystem.

Mixed Technology

Thunder MT erbjuder två olika laservåglängder (755nm och 1064nm) i en och samma puls eller var för sig med hjälp av Mixed Technology. Denna teknologi är den gyllene standarden för hårborttagning, kärlreducering och hudföryngring då du kan välja att använda pulserna enskilt eller tillsammans.

Den simultana pulsen

Utvecklad för permanent hårborttagning kan Mixed Technology kombinera de två olika laservåglängderna i en puls med justerbar energi och pulslängd. Synergin av dessa två våglängder kan fullständigt förstöra hårsäckarna med en förhöjd effektivitet och säkerhet. Här får du hårreducering med goda resultat även för mörkare hudtyper.

Den sekventiella pulsen

Utvecklad för kärlreducering och hudföryngring. Vid behandling av telangiektasier (vidgade blodkärl) på ben och i ansikte används Mixed Technology för att garantera ett bra resultat med de lägsta energinivåerna där man utnyttjar hur hemoglobin och methemoglobin absorberas olika. Vid hudföryngring optimerar Mixed Technology den effekt som Alexandrit (755nm) har på pigment och Nd:YAG (1064nm) har på huduppstramning i endast en behandling. Vilket i sin tur reducerar antalet behandlingar som krävs.

Optimized™ spot shape

Utformad för att garantera otroliga resultat med en jämn och minimal överlappning. Med Optimized™ spot shape minimerar man risken för brännskador då man endast överlappar samma område 1 gång istället för 4 gånger för kvadratisk och rund form.

OptiScan TH

Behandling av hel rygg på mindre än 10 minuter är äntligen möjligt med den nya skannern OptiScan TH. Den erbjuder de mest kompletta mångsidigheten med flera inställningar skräddarsydda för patientens behov och hudförhållanden. Denna skanner levererar laserns energi homogent över väldigt stora områden för att förkorta behandlingstiden och samtidigt undvika oavsiktlig pulsöverlappning. Alla inställningar såsom område, överlappning, skanningslägen och Ready/Standby kan ställas in direkt från den integrerade pekskärmen. Med en maximal frekvens på 15 Hz behandlas en hudyta på upp till 30 cm2 i en enda skanning. Och med ett tillval av kylsystem levererar Thunder en näst intill smärtfri behandling.

Om Victus?

Victus Medical Clinic är en av landets främsta leverantörer av högteknologisk estetisk apparatur för kliniker och salonger. Vi har arbetat med hälsa, friskvård, välmående och skönhet i över ett decennium.

08-564 619 30

Fråga Anette