Triodus gör entré

Triodus är nästa generations diodlaser

Den är kraftfull, har en stor spot size och utför hårborttagning med tre olika våglängder. Medicinsk certifierad och med en pulsbredd på 0-400 ms och en energidensitet på 1-120 J/cm2, gör Triodus behandlingar säkrare och ger bättre resultat när det kommer till att behandla olika hud- och hårtyper.

Tre effektiva våglängder

755 nm har den kraftfullaste energi absorptionen av melanin vilket gör den optimal till tunnare hår på ljusare hud- och hårtyper (hudtyp I-III i Fitzpatrick-skalan). Med en mer ytlig penetration är 755nm speciellt effektiv för ytligare hår på områden som t.ex. ögonbrynen och överläppen.

808 nm är den klassiska våglängden för diodlaser. Den ger en djupare penetration och har en måttlig melanin absorption vilket gör den mer säker för mörkare hår- och hudtyper (hudtyp IV i Fitzpatrick-skalan). 808nm är idealisk med dess djupa penetreringsegenskaper för behandling på armar, ben, kinder och skägg.

1064 nm har, till skillnad från de andra våglängderna, en hög absorption i hemoglobin och vatten vilket gör den mer tillämpad för mörka hudtyper (hudtyp V-VI i Fitzpatrick-skalan). Absorptionen i melaninet är låg och risken för att melaninet i huden ska påverkas är minimal.

Mer än bara en snygg design

triodus diodlaserFörutom att Triodus är lönsam med 20 miljoner pulser i varje handtag, så har den även ett avancerat kylsystem som kombinerar vatten- och luftkylning med hjälp av en kraftfull kylkompressor. Handtagets kristall håller en temperatur på fyra grader under en behandling. Temperaturen kontrolleras hela tiden av systemet för att undvika att kristallen överhettas. Fläktar placerade på olika strategiska ställen ser till att hålla maskin och vatten nerkylt. Detta gör att du kan använda Triodus en hel arbetsdag utan risk för överhettning.

Utöver Triodus fantastiska egenskaper kring hårborttagning så är den även praktisk och smidig med sin storlek på 48x54x106 cm och lättsamma vikt om 55 kg. Apparaten är utrustad med en fin display på handtaget som visar den uppnådda energinivån för varje område. Triodus har även en portabel fotpedal som kan användas som ett bekvämt alternativ istället för handtaget.

Triodus är det självklara valet för dig som vill bredda din kundkrets och utföra behandlingar effektivt och skonsamt med fantastiska resultat.

Läs mer om Triodus här

Om Victus?

Victus Medical Clinic är en av landets främsta leverantörer av högteknologisk estetisk apparatur för kliniker och salonger. Vi har arbetat med hälsa, friskvård, välmående och skönhet i över ett decennium.

08-564 619 30

Fråga Anette