Ultralifter HIFU

Stimulera huden på djupet utan att påverka hudytan

Med hög intensivt fokuserat ultraljud kan du utan någon som helst läkningstid utföra ett lyft av huden både på kropp och ansikte. Optimal uppvärmning av vävnaden i fokuserade små koaguleringspunkter på olika djup i huden. Dessa fokuserade koaguleringspunkter utlöser kroppens egen naturliga läkningsprocess där det bildas nytt kollagen för att strama upp och lyfta slapp hud.

Behandla allt från hängande ögonlock, kinder, dubbelhaka, linjer vid halsen, lår, mage och armar.

Beroende på vilket område och vad målet är kan du jobba på olika djup i huden. Jobba så ytligt som 1,5 mm till ett djup på 13 mm.

Jobba inifrån och ut

Hifu är en perfekt behandling att utföra på den som inte vill lägga sig under kniven och inte vill ha någon återhämtningstid. Med Hifu jobbar man inifrån och ut för långsiktiga, uppbyggande och hållbara resultat. Du skapar en kontrollerad skada i huden för att utlösa kroppens immunförsvar till att börja bygga upp kollagen på nytt. På så sätt känner kunden en fortsatt uppstramning i huden i flera veckors tid efter behandlingstillfället. 3-4 månader efter behandlingen fortsätter huden att successivt bygga upp kollagen och slutresultatet ses efter 6 månader.

Lätt, smidig och enkel

Med en vikt på endast 15 kilo och en fällbar skärm är Ultralifter Hifu smidig att förflytta och tar inte mycket plats. Kassett med olika djup är lätta att ta av och byta under behandlingarna och förvaras fint i egna lådor. En perfekt tillökning till din verksamhet i sommar.

Om Victus

Victus Medical Group är en av landets främsta leverantörer av högteknologisk estetisk apparatur, marknadsledande trådlyft och innovativ hudvård för kliniker och salonger. Vi har arbetat med hälsa, friskvård, välmående och skönhet i över ett och ett halvt decennium.

08-564 619 30