www.solutionby.se

ÄNTLIGEN, nu är webbshoppen igång! Så nu kan alla ta del av Solution by Victus online!

Gå in på www.solutionby.se och ta del av vår hudvårdsserie. Just nu har vi ett lanseringserbjudande för privatkunder. Köp 3 valfria produkter ur vår serie och vi bjuder på en rengöring – Wash it off. (Värde 299kr)

Använd rabattkod WASH17 i kassan! 🙂

wash it offSolutions rengöring Wash It Off är en basprodukt för den dagliga hudvården som blev utsedd till årets rengöring av skönhetsredaktörerna.se. Det är en mild och fuktgivande rengöringsgele med antibakteriella egenskaper som tar bort fett, smuts, makeup och även ögonmakeup utan att skada den naturliga hudbarriären.

Det är nu 2 år sedan vi lanserade hudvårdsserien Solution by Victus, och tiden bara springer iväg. Det är med stor stolthet vi nu även lanserar denna hudvårdsserie online.

Historien bakom Solution by Victus existens…

Vi som vanligtvis utbildar i apparatur insåg att vi måste ta nästa steg. Det var dagligen som fick vi frågor om kunder kunde kombinera sitt hudvårdsmärke med vår apparatur och det är inget vi ville stå till svars för om vi inte själva har allt underlag. Så då bestämde vi oss för att utveckla egna produkter som vi kan kombinera med våra maskiner. Efter månader av sökande, utveckling och marknadsundersökningar, så blev Solution by Victus resultatet.

Denna serie är inte komplett utan vi vidareutvecklar den hela tiden tillsammans med våra kunder ifall de har efterfrågan och önskemål. Vi jobbar också tätt med vår kemist Liliane Sahlander som är en riktig expert på vilka ingredienser man ska använda! Det är fantastiskt att få arbeta med så kompetenta människor.

Grundtanken och filosofin är att återställa hudens egna pH-värde och arbeta med de positiva bakterier som finns i huden, men också att komplettera salongsbehandlingar för att få den skräddarsydda behandlingen som just din hud behöver. Solution by Victus PRO syrorna blandas på plats för just ditt hudtillstånd. Dessa professionella produkter finns inte tillgängligt i webshoppen för privatkunder, utan finns bara för våra salonger och kliniker.

mässa

Har du en salong/klinik och är nyfiken på Solution by Victus? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]

ENJOY 🙂

Kom gärna med tankar och funderingar. Vi vill veta vad du tycker!

Om Victus?

Victus Medical Clinic är en av landets främsta leverantörer av högteknologisk estetisk apparatur för kliniker och salonger. Vi har arbetat med hälsa, friskvård, välmående och skönhet i över ett decennium.

08-564 619 30

Fråga Anette