professionell klinikutrustning

Victus Medical är ledande leverantör av professionell klinikutrustning. I vår produktportfölj har vi klinikutrustning från världsledande tillverkare som BTL AesteticsSolta Medical, i-Tech Industries, Asclepion, Bison Medical och Pollogen by Lumenis. Här ser du en översikt över våra estetiska system och vår hudvård. Klicka på knapparna för att sortera efter indikation eller typ av produkt. Läs också gärna mer om vårt koncept som är en stor del av vad som gjort oss till ledande leverantör av klinikutrustning och innovativ hudvård.

Om du planerar att öppna en ny klinik eller salong kan du hitta bra tips och råd i vår guide om att starta klinik. Guiden innehåller användbara tips och råd om allt från att välja rätt utrustning och produkter till marknadsföring som du kan använda för att bygga en framgångsrik verksamhet.

Vi är här för att hjälpa våra kunder att lyckas och uppnå sina mål!

Om Victus

Victus Medical Group är en av landets främsta leverantörer av högteknologisk estetisk apparatur, marknadsledande trådlyft och innovativ hudvård för kliniker och salonger. Vi har arbetat med hälsa, friskvård, välmående och skönhet i över ett och ett halvt decennium.

08-564 619 30