professionell klinikutrustning

Victus Medical är ledande leverantör av professionell klinikutrustning. Här ser du en översikt över våra estetiska system och vår hudvård. Klicka på knapparna för att sortera efter indikation eller typ av produkt. Läs också gärna mer om vårt koncept som är en stor del av vad som gjort oss till ledande leverantör av estetiska system och innovativ hudvård.

ACCOR LF+ är den första lågfrekventa plasmapennan på marknaden för effektiva icke-kirurgiska behandlingar. Bevisade kliniska dokumentationer sedan 2013. Tysk design och brittisk tillverkning.

Läs mer om Accor LF+

Med en större kontaktyta mot huden och med en svepande rörelse kan behandlingar utföras på endast en tredjedel av tiden jämfört med traditionell IPL. En rad andra indikationer kan behandlas – både smärtfritt och säkert – vilket gör Cellox 20 till ett komplett system för kliniker.

Läs mer om Cellox 20

Clarity II är en mångsidig och kraftfull laserplattform med dubbla våglängder (755 nm & 1064 nm) som säkert och snabbt tar bort hår, pigment och kärl på alla hudtyper.


Läs mer om Clarity II

Dioxium Advanced är den första och enda kombinerade GaAs- och CO2-lasern på den skandinaviska marknaden. Dioxium kombinerar, sekventiellt eller simultant, de två gyllene våglängderna 10600 nm och 1540 nm under en och samma behandling.

Läs mer om Dioxium Advanced

Prisbelönta Discovery PICO är en andra generationens picolaser (Nd:YAG med dubbla våglängder, 1064 och 532 nm) som tack vare sina patenterade tekniker är den mest innovativa och kraftfulla medicinska lasern för tatueringsborttagning tillgänglig på marknaden idag.

Läs mer om Discovery PICO

Domino EVO är en kraftfull och pålitlig Alexandritlaser (755 nm) och är en högeffektlaser utvecklad för att effektivt utföra permanent hårreduktion. Våglängden på 755 nm är på grund av sin höga melaninabsorption den mest lämpliga för hårreduktion.

Läs mer om Domino EVO

Duetto MT EVO är världens första kombinerade Nd:YAG- och alexandritlaser som ger möjligheten att kombinera våglängderna 755 nm och 1064 nm i en behandling med justerbar energi, pulslängd och följd för att öka behandlingens säkerhet och effektivitet.

Läs mer om Duetto MT EVO

EMSCULPT är den första och enda icke-invasiva kroppsskulpterings-apparaturen som behandlar både muskel och fett samtidigt och har ett helt nytt tillvägagångssätt för kropps-skulpteringsbehandlingar. EMSCULPT har också världens första icke-invasiva behandling för lyft av stuss.

Läs mer om EMSCULPT

EMSELLA är den världsunika metoden för att hjälpa patienter med urininkontinens, bäckenbottenproblem efter förlossning och/eller nedsatt intim tillfredsställelse. Patienten är fullt påklädd under behandlingen.

Läs mer om Emsella

Exilis Ultra 360 är det enda systemet på marknaden som kombinerar ultraljud och radiofrekvens för säker och effektiv fettförbränning och huduppstramning. Med Exilis kan man behandla både män och kvinnor, alla kroppsdelar från topp till tå, alla hudtyper och året om.

Läs mer om Exilis Ultra 360

Fraxium 1550 Fusion är en fraktionerad erbiumbaserad laser med en intelligent programvara som möjliggör att man kan arbeta på olika djup i huden samtidigt. Till skillnad från klassisk CO2-laser är konvalescensen några timmar istället för dagar, då behandlingen är sårfri.

Läs mer om Fraxium 1550 Fusion

Det intelligenta radiofrekvenssystemet

• Exakt kontroll över koagulation
• Patenterad vävnadsintelligens
• Återkoppling av levererad energi i realtid
• Mer bekväma behandlingar

Läs mer om Genius

LaseMD är ett banbrytande CDS program för avancerad hudvård som kombinerar ett sofistikerat lasersystem tillsammans med dess exklusiva serie av medicinsk hudvård. Både stationen och ampullerna är konstruerade för att hjälpa hudtillståndet att bli bättre av sig självt från insidan.

Läs mer om LaseMD

Microson är ett icke-invasivt estetiskt behandlingssystem som arbetar med högintensivt fokuserat ultraljud för att
stimulera de djupa skikten i huden utan att skada hudytan.

Läs mer om Microson HIFU

Lumico Selected är en Q-switchad Nd:YAG-laser med våglängderna 1064 och 532 nm. En kvadratisk behandlingsyta ger även minimal överlappning av pulserna och gör också behandlingen upp till 20% snabbare eftersom man täcker behandlingsområdet mer effektivt.

Läs mer om Lumico Selected

Omorphia 20 är ett kroppsskulpteringssystem som använder 5 olika tekniker: kavitation, infrarött ljus, mekanisk massage, radiofrekvens och vakummassage. Med detta system "skulpterar" man kroppen och behandlar fettdepåer lokalt.

Läs mer om Omorphia 20

Q-Plus EVO-serien är en laserplattform för tatueringsreducering tillgänglig i 4 olika konfigurationer för att bättre anpassas till varje användares behov för maximal mångsidighet.

Läs mer om Q-Plus EVO-serien

Synergi+ är utvecklad för att ytterligare förstärka effekten av Solution by Victus professionella produkter och är det perfekta komplementet till traditionella skönhetsbehandlingar. Denna apparatur förhöjer resultaten av dina övriga behandlingar med sin effektiva behandling i fyra steg.

Läs mer om Synergi+

Marknadens snabbaste och mest kraftfulla Alexandritlaser, behandling av hel rygg på mindre än 10 minuter är nu äntligen möjligt! Prisbelönta Thunder MT har den allra senaste tekniken inom hårborttagning och erbjuder två laservåglängder, 755 nm (Alexandrit) och 1064 nm (Nd:YAG).

Läs mer om Thunder MT

Nästa generations diodlaser är det självklara valet för dig som är specialiserad på hårborttagning. Triodus utför hårborttagning med tre våglängder (755, 808 och 1064 nm), detta medför säkrare behandlingar och bättre resultat för att kunna behandla fler hud- och hårtyper.

Läs mer om Triodus

Ultralifter HIFU är ett icke-invasivt estetisk behandlingssystem som arbetar med högintensivt fokuserat ultraljud som producerar optimal uppvärmning av vävnaden i fokuserade koaguleringspunkter på ett visst djup i huden för att stimulera de djupa skikten utan att skada hudytan.

Läs mer om Ultralifter HIFU

Som först i Norden och en av de första i världen, presenterar Victus Medical nästa generations hudvård, baserad på individens DNA. Med hjälp av DNA-tester har vi tillsammans med våra samarbetspartners utvecklat en unik formula som sammanställer hudens genetiska svagheter.

Läs mer om Solution by DNA

Skapad av hudterapeuter – för hudterapeuter. Fokus har legat på att hudvårdsrutinerna ska kännas enkla och givande. När vi tagit fram Solution by Victus har vi lyssnat på både experter, hudterapeuter och slutkunder, och alla tänker vi likadant: enkelhet och resultat!

Läs mer om Solution by Victus

Antiage-serien Solution by Victus Advanced är skräddarsydd för att
hjälpa huden att stå emot fem av de mest kraftfulla genetiska indikationerna för synligt åldrande: elasticitet, solskador, glykation, oxidation och irritation.

Läs mer om Solution by Victus Advanced

Solution by Victus har i sin Professional serie tagit fram 4 olika rena syror. Serien består av fyra olika RENA syror, där det unika är att hudterapeuten själv kombinerar de olika syrorna för att optimera resultatet för det individuella hudtillståndet.

Läs mer om Solution by Victus PRO