FÖLJ MED PÅ UTBILDNINGSRESA TILL APTOS MANUFACTORY I GEORGIEN 6-10 APRIL 

Vi på Victus Medical Group tillsammans med Aptos vill erbjuda dig den unika möjligheten att följa med till Aptos Manufactory i Tbilisi, Georgien 6-10 april. 

Under två dagar kommer du att få delta på Aptos Professional Training som hålls av Dr George Sulamanidze, utvecklare av Aptos trådlyftsmetoder. 

Utbildningen är utformad för att öka läkares kunskaper om Aptos mer avancerade trådlyftstekniker och består av teoretiska och praktiska moment med hands-on. Vi gör också besök i Aptos fabrik där man får en inblick i tillverkningsprocessen av Aptos trådar.

Utöver detta kommer du även att få uppleva en traditionell georgisk afton med middag  i Aptos vinkällare där de tillverkar sitt egna Aptos vin. 

Kostnad: 7 500 kr 

I priset ingår: 4 nätter på femstjärniga The Biltmore Hotel Tbilisi inkl. frukost. Hotelltransfer. 2 dagar Professional training på Aptos Manufactory och Aptos ”Gala dinner”. 

Vi flyger ner på kvällen torsdag 6/4 från Stockholm, Arlanda och hem på förmiddagen 10/4. Vill du boka samma flyg som oss är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig med flygdetaljer.

 

 

ANMÄLAN PROFESSIONAL TRAINING

Genom att skicka in formuläret bekräftar du din anmälan som bindande.