Hem » Om företaget » Vårt Koncept

Vårt Koncept

Det är ett stort och svårt beslut att investera i estetiska utrustningar idag. Marknaden är en enda djungel, alla har ”det bästa” och det är oftast en kostsam investering. Den enormt snabba utvecklingen innebär också att utrustningen med dess teknik vi arbetar med idag föråldras snabbt och ersätts av effektivare och bättre lösningar.

Medvetenheten hos kunder ökar för varje dag, vilket ökar kravet på att leverera resultat på behandlingar. Det är därför mycket viktigt att välja rätt form av investering. Med vårt hyreskoncept har du alltid den senaste tekniken i Din salong, och dessutom slipper Du dyra investeringar med tekniker som är gamla redan efter ett par år. Oavsett om Du har en omfattande verksamhet eller en liten salong vill vi lova att vi har lösningen just för dig.


Utbildning

  • Teoretisk utbildning av hudterapeut
  • Säljutbildning
  • Salongsrutiner
  • Produktutbildning, teori och praktik
  • Teoretiskt prov

Support

Vår hudterapeuter, sjuksköterskor och läkare finns alltid tillgängliga för att ge bästa möjlig support och svara på era frågor, allt från behandlingstekniker, till medicinska frågor.

Service

I vårt serviceavtal ingår service och reparation helt utan extra kostnader för våra kunder, vi har en 24h policy för att minska förlorade intäkter för vår kunder.

Marknadsstöd

  • Utformning av annonser, vepor, affischer
  • Marknadsföringsmaterial till salong
  • Planering och genomförande av kundaktiviteter, t.ex. öppet hus, i storstadsregionerna

Sammanfattad företagsbeskrivning

Victus Medical Clinic är en av landets främsta leverantörer av högteknologisk estetisk apparatur för kliniker och salonger. Företaget har arbetat med hälsa, friskvård, välmående och skönhet i över ett decennium. Victus Medical Group leder utvecklingen av estetisk apparatur och har alltid den allra senaste och bästa tekniken. Våra apparaturer levereras dessutom med ett helhetskoncept som innebär att du som kund hos Victus alltid kan erbjuda behandlingar med de modernaste apparaturerna med de senaste teknikerna och dessutom behandlingsmetoder med överlägsna resultat. Våra kunder riskerar aldrig att ”bli sittande” med en omodern maskinpark som inte efterfrågas eller motsvarar kundernas krav på smärtfrihet och behandlingsresultat. Läs hela här

Att arbeta med oss

Innebär att ni som kunder kan känna er trygga med såväl apparaturen som sådan som att ni hela tiden får ett starkt stöd av oss med personliga hudterapeuter, omfattade utbildning och fortbildning samt marknadsföring och PR. Tillsammans med vår service och support skapar allt detta de absolut bästa förutsättningarna för er att öka lönsamheten redan från allra första början.

Vår kompetenta personal

Har både lång och gedigen utbildning och erfarenhet inom skönhet och estetik där var och en av oss är expert inom vårt område. Våra olika kompetensområden med både läkare, forskare, professorer samt duktiga hudterapeuter har skapat en solid plattform där vi kan besvara det mesta och därmed hålla en mycket hög nivå vad gäller kompetensutveckling hos våra kunder. Victus Medical Group AB samarbetar och bedriver även utvecklingsarbeten tillsammans med framstående läkare, kliniker och högskolor.

Sammanfattningsvis

Erbjuder vi på Victus Medical Clinic en unik helhetslösning. Vi arbetar tillsammans med er under många år och strävar alltid efter 100 % kundnöjdhet. Våra kunder är kräsna och krävande vilket ställer höga krav på oss som leverantör samtidigt som ni är ovärderliga för vår egen utveckling. Vårt mål är att överträffa era önskemål och utveckla er verksamhet allt för er ökade lönsamhet.

Victus Medical Clinic

Har en bred produktportfölj av modern apparatur och kan möta efterfrågan för såväl den lilla salongen som en större klinik.

Välkommen till Victus Clinic – Vi tar skönhet på allvar!

Välkommen till Victus Clinic. Här väljer du Klinik eller Konsument.

Boka demo

Boka en fri demo med våra kundutbildare