Victus Medical är rätt för dig

Att investera i estetiska utrustningar idag är ett stort och svårt beslut. Det kan vara en snårig marknad där alla påstår att just de erbjuder det bästa för dig som kund och det är samtidigt ofta en kostsam investering. En enormt snabb utveckling innebär också att utrustningar och tekniker man arbetar med idag föråldras och ersätts av effektivare och bättre lösningar.

Medvetenheten hos era kunder ökar för var dag, vilket i sin tur ökar kravet på att leverera goda resultat på de behandlingar ni utför. Det är därför viktigt att välja rätt form av investering. Med vårt koncept har du möjligheten att alltid använda den senaste tekniken på Din klinik, därmed slipper Du dyra investeringar i tekniker som är ”gamla” redan efter ett par år.

Oavsett om Du har en omfattande verksamhet eller en liten salong törs vi lova att vi har lösningen just för dig!

Konceptets delar

Förutom möjligheten att uppgradera till den senaste tekniken under avtalsperioden ingår följande delar i vårt koncept:

Att samarbeta med oss

Ett samarbete med oss innebär att ni som kund kan känna er trygg med såväl apparaturen som sådan, som det stöd ni får av oss i form av support från hudterapeuter, omfattade utbildning och fortbildning samt marknadsföring och PR.

Detta tillsammans med vår service och support skapar de absolut bästa förutsättningarna för er som kund att öka lönsamheten i er verksamhet redan från dag ett.

Kompetent personal

Victus Medicals policy är att alltid ha personal med både lång och gedigen utbildning och erfarenhet inom skönhet och estetik. Var och en av vår personal är expert inom sitt område.

Ett stort kontaktnät av läkare, forskare och professorer samt våra egna duktiga hudterapeuter och servicetekniker har skapat en solid plattform där vi har möjlighet att besvara det mesta som rör olika tekniker, behandlingsformer och apparaturer. Detta medför i sin tur att vi håller en hög nivå vad gäller kompetensutveckling hos våra kunder.

Victus Medical samarbetar och bedriver även olika utvecklingsarbeten tillsammans med framstående läkare, kliniker och högskolor.

Unik helhetslösning

Sammanfattningsvis erbjuder vi på Victus Medical en unik helhetslösning. Vårt samarbete med våra kunder sträcker sig under många år där vi alltid strävar efter 100% kundnöjdhet. Våra kunder är både kräsna och krävande vilket ställer höga krav på oss som leverantör, men samtidigt är detta också ovärderligt då det hela tiden driver oss som företag att utvecklas och bli ännu bättre.

Vårt mål är att överträffa era önskemål och utveckla er verksamhet allt för er ökade lönsamhet.

Boka ett möte

Låter det intressant? Låt oss boka ett kort förutsättningslöst möte för att identifiera eventuella synergier i samråd, fyll i formuläret så kontaktar vi er med förslag på en tid.